Εθνική Ελλάδος: Οι διεθνείς ζήτησαν από τον Μπαλτάκο να μείνει ο Πογέτ!

Το novasports.gr αποκαλύπτει την κίνηση των διεθνών στο αεροδρόμιο να μιλήσουν στον πρόεδρο της ΕΠΟ ζητώντας του την παραμονή του Γκουστάβο Πογέτ στην Εθνική.

Μετά τις δηλώσεις του Γιώργου Τζαβέλλα για στήριξη στην ομάδα αλλά και για παραμονή του Γκουστάβο Πογέτ, το novasports.gr αποκαλύπτει την κίνηση των διεθνών ποδοσφαιριστών στο αεροδρόμιο λίγο πριν την αναχώρηση από τη Γεωργία.

Ορισμένοι εξ αυτών, μιλώντας εξ ονόματος όλων, απευθύνθηκαν στον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Παναγιώτη Μπαλτάκο αλλά και στον Εκτελεστικό Διευθυντή, Ιάκωβο Φιλιππούση, εκφράζοντας την στήριξή τους στον προπονητή τους, τον Γκουστάβο Πογέτ, με τον οποίο -όπως τους εξήγησαν- έχουν βελτιωθεί και θα ήθελαν να διεκδικήσουν μαζί του τους επόμενους στόχους της “γαλανόλευκης”.

Αναμφίβολα πρόκειται για μια κίνηση που αποδεικνύει περίτρανα αυτό που αναδεικνύουμε τους τελευταίους μήνες για το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στους κόλπους της ομάδας. Οι διεθνείς αναγνωρίζουν στον Ουρουγουανό τεχνικό, εκτός από τη δουλειά που γίνεται στο αγωνιστικό κομμάτι, το γεγονός ότι είναι συνεχώς δίπλα τους, ενώ παράλληλα προσφέρει κι άλλες υπηρεσίες στην ομάδα πέραν των αρμοδιοτήτων του, με σκοπό να κάνει πιο εύκολη τη ζωή των ποδοσφαιριστών. Για εκείνους είναι μια πατρική φιγούρα και θα ήθελαν να συνεχίσουν να παλεύουν μαζί του.

Όπως ήταν λογικό, δεν θα έπαιρναν απάντηση λίγη ώρα πριν την επιστροφή στην Αθήνα, ωστόσο θέλησαν με αυτόν τον τρόπο να βάλουν στο μυαλό των ιθυνόντων της ομοσπονδίας και τη δική τους άποψη επί ενός ζητήματος που αιωρείται εδώ και αρκετούς μήνες. Το πόσο σημαντικό ρόλο θα παίξει το γεγονός αυτό στην απόφαση της ομοσπονδίας θα το δείξει μόνο ο χρόνος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.