WEB TV - ON DEMAND

Τζαβέλλας: «Σας παρακαλώ να μην διαλύσουμε ξανά τα πάντα, εύχομαι να μείνει ο Πογέτ» (video)

Οι δηλώσεις του Γιώργου Τζαβέλλα για την Εθνική, η οποία έχασε στα πέναλτι την πρόκριση για την τελική φάση του EURO 2024, τον Γκουστάβο Πογέτ, αλλά και την κακή κατάσταση των διεθνών στα αποδυτήρια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την κατάσταση στα αποδυτήρια: «Υπάρχει απίστευτη στεναχώρια. Δεν ξέρω τι να πώ, προσπαθήσαμε και κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε σε μια δύσκολη έδρα. Τα παιδιά έδωσαν τα πάντα, φτάσαμε στη διαδικασία των πέναλτι και δυστυχώς δεν καταφέραμε να προκριθούμε».

Για το παιχνίδι Γεωργία – Ελλάδα και τον Γκουστάβο Πογέτ: «Δύσκολο παιχνίδι, είχαν και οι δύο ομάδες τα διαστήματα τους που προσπάθησαν να κάνουν κάτι καλό. Όλα τα παιδιά προσπάθησαν είναι συνολικά μια καλή προσπάθεια. Αυτό που μένει είναι η πίκρα. Είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε, τα παιδιά, ο προπονητής, η Ομοσπονδία. Υπάρχει ένα λαμπρό μέλλον δεν είναι ώρα να μιλήσουμε για προβλήματα, ούτε για αυτά που λείπουν. Θα ήμασταν γραφικοί αν το κάναμε αυτό. Εγώ θα πω κάτι για τελευταία φορά, γιατί είναι η τελευταία μου φορά ως παίκτης της Εθνικής. Θέλω να πω ότι ήρθε η ώρα για περισσότερη συσπείρωση, ακόμη περισσότερη αγάπη. Υπάρχει πάρα πολύ ταλέντο, τα παιδιά αξίζουν τη στήριξη όλων των Ελλήνων. Υπάρχει ένας προπονητής που έχει χτίσει ένα γκρουπ και τον στηρίζει, τον αγαπά. Με τον Πογέτ η Ελλάδα βελτιώνεται και εύχομαι να μείνει. Υπάρχει πολύ στεναχώρια και κλάματα στα αποδυτήρια. Αυτό το κλάμα είναι παρακαταθήκη για το μέλλον και τις διοργανώσεις που λείπουν από την Ελλάδα».


ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.