Κουρτουά: «Ένιωσα ότι δε με υπολογίζουν…»

Το σχόλιο του πολύπειρου γκολκίπερ για την εθνική Βελγίου.

Στη διαμάχη που υπήρξε στην εθνική ομάδα του Βελγίου σχετικά με την αρχηγία αναφέρθηκε σε συνέντευξή του ο Τιμπό Κουρτουά.

Αυτό μάλιστα είχε ως αποτέλεσμα να μην ταξιδέψει για το παιχνίδι με την Εσθονία, επειδή είχε ενοχληθεί που πήρε το περιβραχιόνιο ο Ρομέλου Λουκάκου.

«Ακόμη κι αν έπαιζα σε ένα παιχνίδι με τη Ρεάλ μέχρι το τέλος της σεζόν, αυτό δεν θα σήμαινε ότι θα ήμουν 100% έτοιμος για το Euro. Θα παρακολουθώ τα παιχνίδια της εθνικής, όπως έκανα μέχρι τώρα.

Ελπίζω να πάνε όσο πιο μακριά γίνεται. Το 2018 είχαμε τη μεγαλύτερη ευκαιρία μέχρι στιγμής να κατακτήσουμε έναν τίτλο, μήπως πλησιάσουμε ακόμη περισσότερο αυτή τη φορά» είπε ο Κουρτουά και πρόσθεσε: 

«Όλοι έχουν άποψη για αυτό το θέμα και αυτό είναι φυσιολογικό. Αλλά νομίζω ότι πολλοί άνθρωποι δεν κατάλαβαν για ποιο πράγμα μιλούσα. Δεν είχε να κάνει τόσο με το ποιος θα είναι αρχηγός.

Εκείνο το διάστημα υπήρξε ελάχιστη ή καθόλου συζήτηση μαζί μου. Ένιωθα ότι δεν με υπολογίζουν. Ίσως πήρα μία απόφαση πολύ γρήγορα, αλλά είμαι απλώς ένας άνθρωπος με συναισθήματα, δεν είμαι ρομπότ». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.