Σλοβενία: Πανευτυχής ο Βέρμπιτς

Ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς δεν έκρυψε τη χαρά του για την πρόκριση της Σλοβενίας, στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2024.

Ο μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού έκανε λόγο για μια υπέροχη νίκη (2-1) επί του Καζακστάν, στην οποία σκόραρε το νικητήριο γκολ. Παράλληλα, ο Σλοβένος ποδοσφαιριστής συμπλήρωσε πως στον συγκεκριμένο αγώνα, οι Σλοβένοι έπαιξαν πιο μυαλωμένα συγκριτικά με το ματς με τη Δανία.

Αρχικά, ο Βέρμπιτς δήλωσε: «Ναι, υπήρχε στη σκέψη μας εδώ και κάμποσο καιρό. Υπήρχε μόνο ένας στόχος. Να φτάσουμε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Προσπαθήσουμε να το πετύχουμε στη Δανία, αλλά δεν τα καταφέραμε. Οι τρεις μέρες αυτές δεν έλεγαν να περάσουν, θέλαμε να παίξουμε το ματς το γρηγορότερο δυνατό, ώστε να αποδείξουμε πως μπορούμε να το κάνουμε. Με μία υπέροχη νίκη, τελείωσε με τον καλύτερο τρόπο τα προκριματικά αυτά».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Όπως είπε και ο αρχηγός μας, Γιαν Όμπλακ, ”πρέπει να πας με το μυαλό σου, όχι με το κεφάλι σου”. Νομίζω πως κάναμε ένα πολύ μυαλωμένο παιχνίδι σήμερα, με εξαίρεση το γκολ εκείνο που δεχθήκαμε και μας έκανε να χάσουμε λίγο τη συγκέντρωσή μας στην αρχή του δευτέρου μέρους. Τότε, είχαμε μερικά λεπτά που δεν παίζαμε καλά. Υπήρχε λίγη ένταση. Διακυβεύονταν πολλά, αλλά ανακτήσαμε την ψυχολογία μας, σκοράραμε το γκολ της νίκης και πανηγυρίσαμε»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.