Ιρλανδία: Ο Κένι παραδέχτηκε πως η λύση ήταν μόνο η άμυνα

Ο προπονητής της Ιρλανδίας παραδέχτηκε πως δεν υπήρχε άλλος τρόπος να παίξει με την Ιρλανδία από το να κλειστεί στην άμυνα.

Η Ιρλανδία έχασε από την Ολλανδία με 1-0. Έτσι κι αλλιώς οι Ιρλανδοί είχαν αποκλειστεί από την τελική φάση του Euro ότι και να γινόταν σε αυτό το παιχνίδι αλλά ο κόουτς Στίβεν Κένι δέχτηκε έντονη κριτική για την αμυντική παρουσία της ομάδας του στο γήπεδο, από τα μέσα της χώρας.

“Ποιά είναι η εναλλακτική; Θα σε καταστρέψουν έτσι κι αλλιώς. Δεν νομίζω ότι θα είχε νόημα να παίξουμε επιθετικά. Αυτοί που μπήκαν στο γήπεδο είναι οι καλύτεροι παίκτες που έχει η Ιρλανδία. Ο λόγος που δεν μπορούμε να νικήσουμε μια σπουδαία ποδοσφαιρική χώρα, όπως και η Ολλανδία, είναι ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο. Δεν ήταν αρκετά αυτά που κάναμε και οι Ολλανδοί ήταν καλύτεροι από εμάς. Προσπαθήσαμε να φτιάξουμε ευκαιρίες, να πιέσουμε κάποιες στιγμές και οι παίκτες μου ήταν γενναίοι. Χτίσαμε ομάδα από την αρχή αυτά τα χρόνια γιατί ήταν απαραίτητο. Οι εναλλακτικές μας ήταν παίκτες από μικρές κατηγορίες αυτό είναι και το πρόβλημα του Ιρλανδικού ποδοσφαίρου.”

Η Ιρλανδία τερμάτισε στην τέταρτη θέση του δεύτερου ομίλου πίσω από Γαλλία, Ολλανδία, Ελλάδα με δύο νίκες και οι δύο απέναντι στο Γιβραλτάρ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.