Δανία – Σλοβενία 2-1: Νίκη πρωτιάς και… πρόκρισης (highlights)


Εξαιρετική σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης κόντρα στην Σλοβενία η Δανία πήρε τη νίκη με 2-1 και βρίσκεται στην πρώτη θέση του 8ου ομίλου. Η Δανία είχε σχεδόν σε όλο το παιχνίδι πάνω από 65% κατοχή μπάλας, είχε ευκαρίες κι έπαιζε μονότερμα την ομάδα των Βέρμπιτς και Τσέριν που ήταν βασικοί. Στο ντέρμπι του 8ου ομίλου ουσιαστικά στο γήπεδου υπήρχε μόνο μία ομάδα, η Δανία, η οποία άνοιξε το σκορ στο 26ο λεπτό με τον Μέλε, ο οποίος με παρόμοιο τρόπο, προβολή στο δεύτερο δοκάρι, είχε σκοράρει και δύο λεπτά νωριτερα αλλά ήταν σε θέση αφσάιντ.

Οι Σλοβένοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν μόλις στην πρώτη τους επίσκεψη στην περιοχή του Σμάιχελ, κερδίζοντας ένα φάουλ ελάχιστα έξω από αυτήν. Ο Γιάνζα ανέλαβε την εκτέλεση, ήταν άριστη, ο Δανός τερματοφύλακας δεν κατάφερε να αποκρούσει αν και… απογειώθηκε και στο 30 το παιχνίδι έγινε 1-1.

Στο δεύτερο μέρος η Δανία συνέχισε να παίζει μονότερμα, να πιέζει ασταμάτητα την εστία του Όμπλακ και να χάνει τη μία ευκαρία μετά την άλλη, μέχρι το 54ο λεπτό όπου με τον Ντιλέινι να νικά τελικά τον τερματοφύλακα της Σλοβανίας για το 2-1, που έμεινε μέχρι το τέλος δίνοντας στους Δανούς την πρώτη θέση στον όμιλο και ουσιαστικά την πρόκριση στο Γιούρο 2024.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.