Μολδαβία – Αλβανία 1-1: «Χρυσός» πόντος πρόκρισης! (highlights)

Η Αλβανία πήρε την ισοπαλία που ήθελε στο Κισινάου και πήρε την πρόκριση για το Euro από τον 5ο Όμιλο!

Η ομάδα του Σιλβίνιο, θα παίξει σε τελικά για δεύτερη φορά και πρώτη από το 2016, καθώς χρειαζόταν απλά να μη χάσει για να σφραγίσει το εισιτήριο.

Η Μολδαβία, παραμένει στο κόλπο της πρόκρισης, αρκεί να μην κερδίσει η Τσεχία την Πολωνία αργότερα.

H Aλβανία κυριάρχησε σε ένα πρώτο ημίχρονο με ελάχιστες φάσεις και άνοιξε το σκορ στο 25′, όταν ο Ρεβένκο ανέτρεψε τον Σεφέρι στην περιοχή και ο Τσικαλέσι ευστόχησε από την «άσπρη βούλα».

Στο β’, η Μολδαβία, με επιθετικογενείς αλλαγές, ήταν πολύ πιο απειλητική απ’ ότι στο πρώτο μέρος, έχοντας ευκαιρίες αρχικά με Νικολαέσκου, Ράτσα και Ποστολάκι.

Η Αλβανία, απείλησε στην κόντρα και είχε δοκάρι με τον Σεφέρι στο 74′ και άλλες δύο καλές ευκαιρίες με Μπαϊράμι και Ασάνι.

Οι γηπεδούχοι, πίεσαν ακόμα περισσότερο στα τελευταία λεπτά και στο 86′, ο Νταμασκάν υποχρέωσε τον τερματοφύλακα Μπερίσα σε πολύ καλή επέμβαση σε σουτ από κοντά.

Στο 87′ όμως, οι γηπεδούχοι βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης, όταν μετά από στατική φάση, οι Αλβανοί δεν μπόρεσαν να διώξουν από την περιοχή και ο στόπερ Μπαμπόγκλο, σκόραρε με δυνατό σουτ.

Η Αλβανία, κράτησε πάντως το «χρυσό» αποτέλεσμα και πανηγύρισε την πρόκριση, την ώρα που η αγωνία για τη Μολδαβία συνεχίζεται…

Mολδαβία (Κλεστσένκο): Ραϊλάν – Ρεβένκο (46′ Κοζοκάρου), Κρατσούν, Μπαμπόγκλο, Ποσμάκ, Ρέαμπτσουκ – Μοτσπάν (69′ Νταμασκάν), Ράτσα, Καϊμακόφ (76′ Κοζοκάρι), Ποστολάκι – Νικολαέσκου (76′ Στίνα).
Αλβανία (Σιλβίνιο): Μπερίσα – Χιούσαϊ, Ισμαΐλι, Τζιμσίτι, Μίταϊ – Ασλάνι (90+1′ Μούγια), Ραμαντάνι, Μπαϊράμι (80′ Τζασούλα) – Ασάνι, Τσικαλέσι (62′ Ντάκου), Σεφέρι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.