Γαλλία: Ο Ντεσάν προστατεύει τον Ζαΐρ-Εμερί

Ο Ντιντιέ Ντεσάν ζήτησε από τον γαλλικό Τύπο να ρίξει τους τόνους σχετικά με τον Γουαρέν Ζαΐρ-Εμερί.

Ο Γάλλος ομοσπονδιακός τεχνικός κάλεσε για πρώτη φορά στην αποστολή των «τρικολόρ», τον 17χρονο παίκτη της Παρί Σεν Ζερμέν και ο γαλλικός Τύπος ασχολείται μαζί του, τις τελευταίες ημέρες. Ο Ντεσάν θέλησε να προστατέψει τον νεαρό παίκτη και ζήτησε από τους Γάλλους να ρίξουν τους τόνους, σχετικά με τον νεαρό ποδοσφαιριστή.

Αρχικά, ο Ντεσάν δήλωσε: «Μην το παρακάνετε, απλά αφήστε τον ήσυχο. Έχει την ικανότητα.  Έχει μια σημαντική απήχηση, πρέπει να διατηρήσει την ηρεμία του. Θα μπορούσα να είμαι ο παππούς του και ο Ολιβιέ Ζιρού ο πατέρας του. Ο Ζαΐρ-Έμερι από τη στιγμή που είναι εδώ, είτε είναι 17, 18, 19, 20 ετών, είναι από τους νεαρούς παίκτες. Δεν πρόκειται να έχω διαφορετική αντιμετώπιση σε σχέση με αυτόν. Ίσως, έχω περισσότερη επιείκεια».

Στη συνέχεια, ο Γάλλος τεχνικός συμπλήρωσε: «Το βάρος της φανέλας. Έχει τα πάντα αλλά πρέπει να γίνει φυσικά. Δεν πρόκειται να τον πιέσω άλλο. Αυτό θα σήμαινε ότι τον θεωρώ ξεχωριστά. Νομίζω ότι έχει τη θέση του. Θέλω να κάνει πράγματα με αυτοπεποίθηση, με απελευθερωμένο τρόπο. Αν πρέπει να παίξει, αφήστε τον να κάνει το καλύτερο δυνατό. Δε χρειάζεται να πιέσει τον εαυτό του. Αφήστε τον να μείνει μόνος του. Ήμουν πολύ μεγαλύτερος από αυτόν όταν έφτασα στην Εθνική».

Στο τέλος, ο ομοσπονδιακός τεχνικός των «τρικολόρ» τόνισε: «Δε μου αρέσουν οι συγκρίσεις, ο καθένας μπορεί να έχει διαφορετικά προφίλ και ιδιότητες. Είναι από τους πρώτους γιατί ήταν καλά προετοιμασμένος. Αποπνέει πολλή ωριμότητα, υπάρχουν παίκτες 30 ετών που δεν έχουν την ίδια ωριμότητα με αυτόν. Μπόρεσε να αποδίδει με συνέπεια».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.