Φοβερή ατάκα από στόπερ του Σαν Μαρίνο στον Χόιλουντ: «Να σε έβλεπα 15 χρόνια πριν, όταν έπαιζαν αληθινοί άντρες»

Έξαλλος ο Ρομπέρτο Ντι Μάιο με τα σχόλια του Ράσμους Χόιλουντ για το υπερβολικά σκληρό παιχνίδι του Σαν Μαρίνο στο παιχνίδι με την Δανία.

Εκτός εαυτού ο Ρομπέρτο Ντι Μάιο με τον Ράσμους Χόιλουντ! Ο Δανός φορ σκόραρε στο 2-1 της Δανίας επί του Σαν Μαρίνο, όμως μετά το ματς σχολίασε ότι οι αντίπαλοι αμυντικοί έπαιζαν πολύ σκληρά.

«Καταλαβαίνω ιταλικά και άκουγα πολλούς από αυτούς να τρέχουν και να μου λένε άσχημα πράγματα, ότι ήθελαν να με συντρίψουν. Επίσης με έσπρωχναν και με χτυπούσαν, ενώ με έπιαναν πολύ δυνατά. Νιώθω ότι με στόχευσαν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Αυτά του τα λόγια πάντως, δεν άφησε ασχολίαστα ο Ντι Μάιο, 41χρονος στόπερ του Σαν Μαρίνο, απάντησε σκληρά στον Χόιλουντ με ιστορία του στο Instagram.

«Σήμερα διάβασα ότι ο κύριος των 80 εκατομμυρίων παραπονιέται, γιατί χθες δεν είχε καλή μεταχείριση από τους αμυντικούς του Σαν Μαρίνο. Και αγαπητέ Ράσμους Χόιλουντ μάλλον σε ένα ποδόσφαιρο σαν το σημερινό που έχει εξαφανιστεί η σωματική επαφή μπορείς να επιτρέψεις στον εαυτό σου να κοροϊδεύει εμάς, τους μικρούς αντιπάλους με άσχημες και επαναλαμβανόμενες χειρονομίες ή να προσποιείσαι σε κάθε ευκαιρία, ελπίζοντας στο VAR για πέναλτι… Να σε έβλεπα πριν από 15 χρόνια όταν μόνο αληθινοί άντρες έπαιζαν ποδόσφαιρο. Ήσουν μια απογοήτευση Χόιλουντ. Καλή τύχη!», έγραψε χαρακτηριστικά ο Ντι Μάιο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.