Κύπρος: Απογοητευμένος ο Κετσπάγια

Ο Τιμούρ Κετσπάγια δεν έκρυψε την απογοήτευσή του, μετά τη συντριβή της Κύπρου από τη Γεωργία.

Ο Γεωργιανός προπονητής έκανε λόγο για εφιαλτικά προκριματικά για την κυπριακή ομάδα, μετά την ήττα 4-0 στην Τιφλίδα, ενώ άφησε αιχμές κατά ορισμένων παικτών, για τη συμπεριφορά του στον αγωνιστικό χώρο. Ο έμπειρος προπονητής συμπλήρωσε πως η ομάδα του έδειξε καλά στοιχεία στο πρώτο ημίχρονο, ενώ τόνισε πως στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του άδειασαν.

Χαρακτηριστικά, ο Κετσπάγια δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα: «Δεν ξέρω γιατί το δεύτερο ημίχρονο ήταν τόσο κακό. Δεχτήκαμε ένα γρήγορο γκολ και επηρέασε εντελώς την ομάδα. Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται. Είναι ξεκάθαρο πως έχουμε πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές, μπορεί να χάσεις την μπάλα, μπορεί να κάνεις μια σωστή πάσα. Είναι απαράδεκτο όμως να χρειάζεται να φωνάξω για να τρέξει ένας παίκτης».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Δε θέλω να κριθεί η δουλειά μου και η ομάδα από το δεύτερο ημίχρονο γιατί μας έλειπαν παίκτες και μπορούμε να δείξουμε ένα καλύτερο παιχνίδι στο γήπεδο. Είναι γεγονός πως στο δεύτερο ημίχρονο χάνεται η συγκέντρωση μας, χάνουμε τις δυνάμεις μας. Δείξαμε στο πρώτο ημίχρονο πως μπορούμε να παίξουμε ποδόσφαιρο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.