Γεωργία-Κύπρος 4-0: Νέα τεσσάρα για την ομάδα του Κετσπάια (Hls)

Η Κύπρος παρότι είχε ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο στην Τιφλίδα, γνώρισε την 7η ήττα της στα προκριματικά του Euro 2024, καθώς η Γεωργία σημείωσε τέσσερα γκολ στο δεύτερο μέρος.

Μετά τα τέσσερα γκολ στην Λάρνακα από την Νορβηγία, η Κύπρος του Τιμούρ Κετσπάια δέχθηκε ξανά τέσσερα γκολ, αυτή τη φορά από την Γεωργία η οποία την υποχρέωσε στην 7η ήττα της στον Α’ προκριματικό όμιλο του Euro 2024.

Η Κύπρος στο πρώτο ημίχρονο είχε καλές στιγμές με τον Χάμπο Κυριάκου στο 6′ και τον Χριστοφή στο 37′, όμως ο Μαμαρντασβίλι κράτησε ανέπαφη την εστία του.

Στο δεύτερο μέρος, η Γεωργία σκόραρε μετά από 40 δευτερόλεπτα με σουτ του Κιτεϊσβίλι, ενώ στο 58′ από ωραία κάθετη του Χακβετάτζε, ο Κβαρατσχέλια πρόλαβε τον Μολ και με τσιμπηματάκι της μπάλας σημείωσε το 2-0.

Στο 82′, ο άσος του Παναιτωλικού, Λεβάν Σενγκέλια με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της Κύπρου για το 3-0, ενώ στο 94′ ο Γκόγκιτς βρήκε τη μπάλα με το χέρι εντός περιοχής και ο Άγγλος, Ρόμπερτ Τζόουνς έδειξε αμέσως πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μικαουτάτζε του Άγιαξ, ο οποίος πέτυχε το τελικό 4-0.

Επτά ήττες σε ισάριθμα ματς και μηδέν βαθμοί για την Κύπρο, ενώ η Γεωργία με τη δεύτερη νίκη της και αυτή επί των Κυπρίων έφτασε τους 7 βαθμούς, ωστόσο δεν έχει πιθανότητες να βρεθεί στα γήπεδα της Γερμανίας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.