Πορτογαλία-Σλοβακία 3-2: “Μαγική” εικόνα το τελικό σκορ (highlights)

Την παρουσία της στην τελική φάση του Euro 2024, εξασφάλισε η Πορτογαλία μετά τη νίκη της 3-2 επί της Σλοβακίας, σε ματς για την 7η αγωνιστική στον 10ο όμιλο.

Το τελικό σκορ δεν αντικατοπτρίζει σε καμία περίπτωση την εικόνα του ματς, με την Πορτγαλία να έχει συνολικά 25 τελικές προσπάθειες (12 στην εστία), έναντι μόλις 3 τελικών στην εστία για τους Σλοβάκους.

Η Πορτογαλία εξασφάλισε ουσιαστικά την παρουσία της στο EURO 2024, από το πρώτο ημίχρονο με άνετο προβάδισμα δύο τερμάτων. Ο Ρονάλντο τιμήθηκε πριν από τη σέντρα (202 εμφανίσεις με την Εθνική), σκόραρε μία φορά και είχε κάποιες άλλες καλές ευκαιρίες. Η ποιότητα και ο δυναμισμός της Πορτογαλίας έκανε τη διαφορά με γκολ, ευκαιρίες και καλές ποδοσφαιρικές στιγμές, απέναντι σε μία ομάδα που δεν μπορούσε να παρακολουθήσει τον ρυθμό των αντιπάλων.

Στην επανάληψη σε μία από τις ελάχιστες επισκέψεις της στην αντίπαλη περιοχή, η Σλοβακία μείωσε 2-1, με το σουτ από τον Χάντσκο, με τη μπάλα να βρίσκει στον Αντόνιο Σίλβα και να αλλάζει πορεία. Τρία λεπτά αργότερα με τη 2η ασίστ του στο παιχνίδι, ο Ρονάλντο πέτυχε το 2ο προσωπικό του τέρμα, φτάνοντας τα 7 φκολ σε ισάριθμα ματς στην προκριματική φάση. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 80ο λεπτό ο Λομπότκα, με εκπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή. Η Σλοβακία θα παλέψει με το Λουξεμβούργο για την προνομιούχο 2η θέση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.