Λουτσιάνο Σπαλέτι: «Αν έσφαλαν ο Τονάλι και ο Τζανιόλο είναι σωστό να πληρώσουν…» (pic)

Ο προπονητής της Ιταλίας Λουτσιάνο Σπαλέτι μίλησε για μία «δύσκολη νύχτα» για την ομάδα, μετά την αποχώρηση των Σάντρο Τονάλι και Νικολό Τζανιόλο εν μέσω του συνεχιζόμενου σκανδάλου στοιχηματισμού.

Οι δύο διεθνείς παίκτες, ανακρίθηκαν από την αστυνομία στο Coverciano, στο προπονητικό κέντρο της Ιταλίας στη Φλωρεντία, την Πέμπτη το βράδυ μετά την εμπλοκή τους στο συνεχώς αυξανόμενο στοιχηματικό σκάνδαλο της Serie A, το οποίο ξεκίνησε από αναφορές που αφορούσαν τον μέσο της Γιουβέντους, Νικολό Φατζιόλι, ο οποίος φέρεται να έβαλε πάνω από 100.000 ευρώ σε στοιχήματα μέσα σε 18 μήνες.

Ο Τονάλι και ο Τζανιόλο παραδέχθηκαν και οι δύο στους ερευνητές ότι έπαιξαν σε παράνομες πλατφόρμες, αλλά ήταν σταθεροί στους ισχυρισμούς τους ότι έπαιζαν πόκερ και μπλακ τζακ, όχι στοιχηματίζοντας σε ποδοσφαιρικούς αγώνες. Δήλωσαν επίσης ότι δεν το συζήτησαν με τον Φατζιόλι.
Μιλώντας στο Sky Sports Italia μέσω Calciomercato, ο Σπαλέτι ρωτήθηκε αρχικά τι είπε στον Τονάλι και τον Τζανιόλο: «Ήταν άλλη μια δύσκολη νύχτα, με μια άλλη έννοια. Όταν πρέπει να φέρεις σημαντικά αποτελέσματα, υπάρχει λίγη αναμονή, λίγο άγχος για να πας να παίξεις. Αυτή ήταν μια διαφορετική βραδιά γιατί υπήρχε πολλή πίκρα, όλη η ομάδα ήταν κοντά τους. Τους λυπήθηκαν, θα συνεχίσουμε να είμαστε κοντά τους ακόμα και όταν σβήσουν τα φώτα της δημοσιότητας, τώρα έχουν όλα τα φώτα πάνω τους. Τότε είναι σωστό να τους βοηθήσουμε να υπερασπιστούν τον εαυτό τους για το πώς έγιναν τα γεγονότα, τότε είναι επίσης σωστό ότι η δικαιοσύνη ακολουθεί το δρόμο της, αν έχουν συμβεί παράτυπα πράγματα, είναι σωστό να υπάρξει τιμωρία».

Ο προπονητής της Ιταλίας ρωτήθηκε επίσης ποιος πήρε την απόφαση να στείλει τους δύο παίκτες σπίτι τους από το Coverciano. «Δεν είναι ωραίο να ψάχνουμε ποιος πήρε την απόφαση… Αν είναι σωστή, όποιος την πήρε την πήρε… Είναι σωστή απόφαση με βάση αυτό που συνέβη, δεν μπορούμε να φέρουμε δύο σοκαρισμένα παιδιά για αυτό που συνέβη, σε έναν τέτοιο αγώνα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.