Ελλάδα: Πανέτοιμη για το μεγάλο «διπλό»

Η Ελλάδα θέλει μόνο τη νίκη στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ιρλανδία, προκειμένου να παραμείνει στο κυνήγι της πρόκρισης στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος (21:45 NovasportsStart).

Ο Γκουστάβο Πογέτ δε στέκεται στις απουσίες του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος και θέλει μόνο τους τρεις βαθμούς στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, προκειμένου να τα παίξει όλα για όλα η Εθνική στο εντός έδρας ματς με την Ολλανδία. Ο Ουρουγουανός ομοσπονδιακός τεχνικός ετοιμάζει για το κέντρο της άμυνας τον Παναγιώτη Ρέτσο, για να καλύψει την απουσία του Παντελή Χατζηδιάκου.

Η ελληνική ομάδα αναμένεται να παραταχθεί με τον Βλαχοδήμο στην εστία και τους Μαυροπάνο και Ρέτσο στο κέντρο της άμυνας. Οι Τσιμίκας και Ρότα θα είναι οι δυο πλάγιοι μπακ, με τους Κουρμπέλη και Μάνταλο στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Οι Μασούρας, Μπακασέτας και Πέλκας θα είναι οι τρεις μεσοεπιθετικοί. Στην κορυφή της επίθεσης αναμένεται να ξεκινήσει ο Παυλίδης.

Από την άλλη πλευρά, η Ιρλανδία θα παραταχθεί με τον Μπαζούνου στην εστία και τους Ο’ Σέι, Κόλινς και Ντάφι στην τριάδα της άμυνας. Οι Ντόχερτι, Κούλεν, Μπράουνι και Μάνινγκ θα είναι οι τέσσερις του κέντρου, ενώ μπροστά τους σε ρόλο επιτελικών μέσων θα ξεκινήσουν οι Ίνταχ και Ογκμπένε. Ο Φέργκιουσον θα αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Σουηδός, Γκλεν Νίμπεργκ. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Μάμποντ Μπέιγκι και Αντρέας Σέντερκβιστ. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο επίσης Σουηδός, Άνταμ Λάντεμπεργκ, ενώ στο VAR θα βρεθούν οι Πολωνοί, Τόμας Κβιατκόφσκι και Μπαρτόζ Φρανκόφσκι.

Το πρόγραμμα της έβδομης αγωνιστικής του ομίλου:

Ιρλανδία-Ελλάδα
Ολλανδία-Γαλλία
Ρεπό: Γιβραλτάρ

Η βαθμολογία

  1. Γαλλία 5 15
  2. Ολλανδία 4 9
  3. Ελλάδα 5 9
  4. Ιρλανδία 5 3
  5. Γιβραλτάρ 5 0


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.