Ανδόρρα – Κόσοβο 0-3: Πρώτη νίκη με πρωταγωνιστή τον Ρασίτσα (highlights)

Το Κόσοβο πήρε την πρώτη του νίκη στον 9ο προκριματικό όμιλο απέναντι στην Αδόρα, με τον Μιλότ Ρασίτσα να έχει δύο γκολ και μία ασίστ.

Οι Κοσοβάροι παρατάχθηκαν με πολλές απουσίες, ανάμεσά τους και αυτή του τιμωρημένου σέντερ φορ Μουρίτσι.

Ο Ρασίτσα όμως βγήκε μπροστά, με την ομάδα του Πρίμοζ Γκλίχα να κερδίζει σε προκριματικά Euro για πρώτη φορά από τον Οκτώβριο του 2019. Οι γηπεδούχοι, παραμένουν χωρίς τρίποντο στον όμιλο.

Το Κόσοβο πήρε από την αρχή τα ηνία, και έχασε ευκαιρίες με Ρασίτσα και Ραχμάνι, πριν ανοίξει το σκορ στο 26ο λεπτό, όταν ο Μουσλίγια με έξυπνη κάθετη μπαλιά βρήκε τον Ρασίτσα και αυτός σκόραρε με ωραίο τελείωμα με το αριστερό.

Η Ανδόρα, προσπάθησε να απειλήσει με κάποιες μικροευκαιρίες από τους Ίθαν Φερνάντεθ και Κούκου.

Στο β’, το Κόσοβο πάτησε γκάζι για να εξασφαλίσει τη νίκη και τα κατάφερε χωρίς πρόβλημα. Μετά από ευκαιρίες των Μουσλίγια και Ραχμάνι, το 0-2 έγινε στο 71ο λεπτό, όταν ο Βοϊβόντα έκανε σέντρα από αριστερά, ο Χαντερτζόναϊ δεν μπόρεσε να σκοράρει από τη μικρή περιοχή, αλλά ο Ρασίτσα ήταν και πάλι εκεί για να το κάνει.

Μελανό σημείο για τους φιλοξενούμενους, ο σοβαρός τραυματισμός του επιθετικού Αλμπιόν Ραχμάνι, ο οποίος στο 66ο λεπτό προσγειώθηκε άτσαλα με το γόνατο σε μία διεκδίκηση και μεταφέρθηκε εκτός αγωνιστικού χώρου με φορείο.

Το Κόσοβο, καθάρισε οριστικά το ματς στο 83ο λεπτό, με τον Ρασίτσα να σερβίρει στην περιοχή για τον Ζετσίρι, ο οποίος πλάσαρε εύστοχα, για το πρώτο του γκολ στην παρθενική συμμετοχή του με την Εθνική.

Η Ανδόρρα μπορούσε να μειώσει στο 83′, όμως ο Σάντσεθ, από καλή θέση σούταρε πάνω στον Μούριτς.

Ανδόρα (Κ. Άλβαρεθ): Ί. Άλβαρεθ – Ρούμπιο, Γιοβέρα (88′ Πομάρες), Μ. Βάλες, Σαν Νικολάς, Θερβός – Ρεμπές (75′ Bιέιρα), Ε. Βάλες (56′ Πουγιόλ), Αλάεθ (57′ Γκαρθία), Φερνάντεθ (75′ Σάντσεθ) – Κούκου.
Κόσοβο (Γκλίχα): Μούριτς – Ντελόβα, Αλίτι, Χαϊρίζι (46′ Μπουτούτσι) – Χαντερτζόναϊ, Λόσαϊ (46′ Φαζλίγι), Ζούμπα (76′ Μπερίσα), Μουσλίγια (75′ Ζετσίρι), Βοϊβόντα – Ρασίτσα – Ραχμάνι (66′ Κορενίτσα).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.