Αγγλία: Δεν επιτρέπονται ισραηλινές και παλαιστινιακές σημαίες στο Γουέμπλεϊ

Σημαίες και φανέλες με αναφορές στην ισραηλινο-παλαιστινιακή σύγκρουση δεν θα επιτρέπονται στους αγώνες της Αγγλίας με την Αυστραλία και την Ιταλία στο Γουέμπλεϊ, ανακοίνωσε την Πέμπτη (12/10) η Αγγλική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (FA).

Η Αγγλία υποδέχεται την Αυστραλία σε φιλικό την Παρασκευή (13/10), πριν αντιμετωπίσει την Ιταλία για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος την Τρίτη (17/10).

«Το απόγευμα της Παρασκευής, θα θυμηθούμε τα αθώα θύματα των καταστροφικών γεγονότων στο Ισραήλ και την Παλαιστίνη», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η FA.

«Θα επιτρέψουμε μόνο σημαίες, αντίγραφα εμφανίσεων και άλλες αναπαραστάσεις εθνικότητας για τις διαγωνιζόμενες χώρες εντός του Σταδίου Γουέμπλεϊ για τους επερχόμενους αγώνες με την Αυστραλία και την Ιταλία».

Οι παίκτες της Αγγλίας και της Αυστραλίας θα φορούν μαύρα περιβραχιόνια, πρόσθεσε η FA, και θα υπάρξει μια περίοδος σιωπής πριν από την έναρξη.

Η Χαμάς σκότωσε περισσότερους από 1.300 ανθρώπους, όταν ένοπλοι από τη Λωρίδα της Γάζας έπληξαν το περασμένο Σάββατο περιοχές του νότιου Ισραήλ, στην πιο θανατηφόρα επίθεση Παλαιστίνιων μαχητών στην ιστορία του Ισραήλ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.