Σουηδία – Αυστρία 1-3: Ολοταχώς για Γερμανία (highlights)

Η Αυστρία νίκησε την Σουηδία με 3-1 στην Στοκχόλμη και χρειάζεται μια νίκη στα επόμενα τρία παιχνίδια για να σφραγίσει και μαθηματικά την πρόκριση στα γήπεδα της Γερμανίας.

Το πρώτο ημίχρονο άρχισε με καταιγιστικό ρυθμό και πολλές φάσεις στις δύο εστίες προϊόν κακής αμυντικής συμπεριφοράς των δύο ομάδων.

Κλασικές ευκαιρίες πάντως δεν υπήρξαν και οι δύο τερματοφύλακες Όλσεν και Σλάγκερ κράτησαν το μηδέν όποτε χρειάστηκε για να πάνε ισόπαλες οι ομάδες στο ημίχρονο.

Με την εκκίνηση του δευτέρου ημιχρόνου η άμυνα της Σουηδίας και πάλι δεν ήταν στα καλύτερα της αλλά αυτή την φορά έδωσε δύο γκολ στους Αυστριακούς.

Τα πέτυχαν οι Γκρέγκοριτς (53′) και Αρναούτοβιτς (56′) και οι Σουηδοί ξανφικά στην τελευταία τους ευκαιρία για να ελπίζουν σε πρόκριση βρέθηκαν να χάνουν 2-0.

Με την Σουηδία να ρισκάρει η Αυστρία στην αντεπίθεση κέρδισε πέναλτι με τον Μουένε το οποίο έκανε γκολ ο Αρναούτοβιτς για το 0-3 (69′).

Λίγο πριν το τέλος με δυνατό σουτ ο Χολμ μείωσε στο τελικό 1-3.

Σουηδία: Όλσεν – Βάλκβιστ (75′ Χολμ), Λίντελεφ, Χιέν, Σέμα – Κουλουσέβσκι, Εκντάλ (64′ Γκούσταφσον), Καγιούστε (75′ Κλάεσον), Φορσμπέργκ (64 Κάρλσον) – Γκιέκερς, Ίσακ (83′ Κουάισον)

Αυστρία: Α. Σλάγκερ – Πος, Λίνχαρτ, Άλαμπα, Μουένε (72′ Βέμπερ) – Ζάιβαλντ, Ξ. Σλάγκερ (87′ Γκρίλιτς), Λάιμερ (87′ Ζάιντλ), Ζάμπιτσερ – Αρναούτοβιτς (72′ Βίμερ), Γκρέγκοριτς (84′ Ονισίβο)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.