Ιταλία: Απουσίες για τον Σπαλέτι

Σημαντικές απουσίες για τους Ιταλούς στον κρίσιμο αποψινό αγώνα των προκριματικών του Euro 2024 με την Ουκρανία στο Σαν Σίρο (21.45, Novasports).

Σύμφωνα με τη La Gazzetta dello Sport, ο Τονάλι υποβλήθηκε τη Δευτέρα (11/9) σε ιατρικές εξετάσεις στην κλινική Columbus στο Μιλάνο. Οι εξετάσεις τόνισαν τη μυϊκή κόπωση και η Νιούκαστλ ενημερώθηκε αμέσως για την κατάσταση του μέσου της. H αγγλική ομάδα που επέστρεψε στο Champions League, θα ταξιδέψei στην Ιταλία την επόμενη εβδομάδα, συναντώντας τη Μίλαν στο Σαν Σίρο στον πρώτο αγώνα της φάσης των ομίλων.

Ο Έντι Χάου θα αξιολογήσει τον τραυματισμό του Τονάλι μόλις επιστρέψει στην Αγγλία, αλλά σε αυτό το στάδιο είναι αβέβαιο εάν θα είναι διαθέσιμος για τη συνάντηση της επόμενης εβδομάδας με την μεγάλη του αγάπη, τη Μίλαν.

Εκτός του Τονάλι, που ήταν βασικός στο 1-1 με τη Βόρεια Μακεδονία το περασμένο Σάββατο (9/9), ο Σπαλέτι δεν υπολογίζει επίσης τους τραυματίες Φεντερίκο Κιέζα, Ματέο Πολιτάνο και Τζιανλούκα Μαντσίνι. Η «σκουάντρα ατζούρα», κάτοχος του Ευρωπαϊκού τίτλου από την προηγούμενη διοργάνωση, βρίσκεται στην τρίτη θέση του 3ου ομίλου με τέσσερις βαθμούς σε τρεις αγώνες, με την Ουκρανία να βρίσκεται στο +3, αλλά με ματς περισσότερο. Μακράν πρώτη στην κατάταξη είναι η Αγγλία, με 13 βαθμούς σε πέντε ματς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.