Τουρκία – Αρμενία 1-1: Γλίτωσε το κάζο στο τέλος! (Highlights)

Η Τουρκία ισοφάρισε στο 88' την Αρμενία στο Εσκισεχίρ και εξακολουθεί να προηγείται στον 4ο Όμιλο.

Οι Τούρκοι έφτασαν τους 10 πόντους σε 5 αγώνες, αλλά νιώθουν πλέον καυτή την ανάσα της Κροατίας, που έχει 7 σε 3 ματς, την ώρα που οι Αρμένιοι μένουν στο κόλπο, με 7 πόντους σε 4 αγώνες, παίρνοντας για πρώτη φορά στην ιστορία τους θετικό αποτέλεσμα από την Τουρκία.

H Toυρκία κυριάρχησε στο πρώτο μέρος και έχασε τέσσερις καλές ευκαιρίες, με τους Γιλμάζ και Ακτούρκογλου, που βρήκαν όμως μπροστά τους τον τερματοφύλακα Τσαντσαρέβιτς.

Η Αρμενία από την πλευρά της, δεν κατάφερνε να κρατήσει την μπάλα, απείλησε όμως με μακρινά σουτ των Ντασιάν, Σπερτσιάν και Μπιτσακτσιάν, που δοκίμασαν την ετοιμότητα του Γκιουνόκ.

Στο δεύτερο μέρος, οι Αρμένιοι κατάφεραν να αιφνιδιάσουν, όταν σε μία σέντρα από αριστερά, η μπάλα πέρασε από τους στόπερ της ουρκίας και έφτασε στον δεξιό μπακ χαφ, Ντασιάν, ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 49′. Τρία λεπτά μετά μάλιστα, ο Λέον Ράνος έφτασε κοντά στο 0-2 αστοχώντας από πολύ κοντά.

Η Τουρκία πίεσε για να ισοφαρίσει με τις αλλαγές του Κουντζ, όμως οι Ουντέρ και Ντερβίσογλου αστόχησαν. Η Αρμενία απάντησε με ευκαιρίες των Ίβου και Ζελαραγιάν, καθώς είχε περισσότερους χώρους.

Ωστόσο η λύση για τους γηπεδούχους ήρθε στο 88′ με τον Γιλντιρίμ, ο οποίος είχε μπει στο ματς ως αλλαγή και με ψύχραιμο τελείωμα μετά από αρχική επέμβαση του Τσαντσαρέβιτς σε σουτ του Ντερβίσογλου, κατάφερε να σκοράρει στο ντεμπούτο του με την Εθνική, αποτρέποντας ένα ιστορικό κάζο για την Τουρκία.

Τουρκία (Κουντς): Γκιουνόκ – Τσελίκ (61′ Μουλντούρ), Ντεμιράλ, Σογιουντσού, Οζκατσάρ (72′ Μπουλούτ) – Γιουκσέκ (61′ Καβετζί), Τσαλχάνογλου, Κοκτσού – Ουντέρ, Γιλμάζ (61′ Ντερβίσογλου), Ακτούρκογλου (80′ Γιλντιρίμ).

Αρμενία (Πετρακόφ): Τσαντσαρέβιτς – Ντασιάν, Χαρουτουνιάν, Χαρογιάν, Μικιρτσιάν, Τικνιζιάν – Σπερτσιάν, Ίβου – Μπιτσακτσιάν (62′ Ζερομπιάν), Ζελαραγιάν (83′ Μπριάσκο)- Λέον Ράνος (62′ Ανταμιάν).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.