Εθνική: Κλήθηκε ο Αλεξανδρόπουλος

Ο Γκουστάβο Πογέτ κάλεσε στην Εθνική ομάδα τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο στο πλαίσιο του αγώνα με το Γιβραλτάρ (10/09, 21:45, NS) για την 6η αγωνιστική των προκριματικών του EURO 2024.

Πολλά τα προβλήματα για τον Γκουστάβο Πογέτ και την Εθνική ομάδα εν όψει του αγώνα με το Γιβραλτάρ στην «Αγιά Σοφιά» την Κυριακή (10/09, 21:45, NS).

O Ουρουγουανός τεχνικός δεν υπολογίζει τον τραυματία Μπάλντοκ, αλλά και τους Κουρμπέλη, Σιώπη, Μάνταλο και Τσιμίκα, οι οποίοι συμπλήρωσαν δεύτερη κίτρινη κάρτα και δεν έχουν δικαιώμα συμμετοχής.

Γι’ όλους αυτούς τους λόγους ο Πογέτ κάλεσε τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλος, ο οποίος επέστρεψε στην Ελλάδα για τη φανέλα του Ολυμπιακού, κάνοντας εξαιρετικές εμφανίσεις με τα «ερυθρόλευκα». Ο διεθνής χαφ επανεμφανίζεται στην αποστολή της Εθνικής ομάδας ύστερα από τις αναμετρήσεις με Ιρλανδία και Γαλλία τον Ιούνιο.

Ο Αλεξανδρόπουλος κλήθηκε για πρώτη φορά στην Εθνική Ανδρών από τον Τζον Φαν’τ Σχιπ τον Μάρτιο του 2021 για το φιλικό ματς με την Ονδούρα, ενώ έκανε το επίσημο ντεμπούτο του με τη Γεωργία στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ. Με το εθνόσημο μετρά επτά συμμετοχές.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.