Γεωργία K21- Ισραήλ K21 0-0 (3-4 πεν.) : Το Ισραήλ πάγωσε την Τυφλίδα

Το Ισραήλ νίκησε στα πέναλτι την Γεωργία μέσα στην Τυφλίδα με 4-3 και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Euro Κ21. Ρεκόρ στην ιστορία του Euro U21 οι 44,338 οπαδοί που βρέθηκαν στο γήπεδο της Τυφλίδας.

Από ένα καλό ημίχρονο για κάθε ομάδα στην κανονική διάρκεια του αγώνα με το Ισραήλ καλύτερο στο πρώτο ημίχρονο. Από τις έντεκα τελικές του πρώτου ημιχρόνου οι οκτώ ανήκαν στους Ισραηλινούς αλλά, ήταν άστοχοι.

Οι Γεωργιανοί σιγά σιγά βελτιώθηκαν στο παιχνίδι. Πήραν τον έλεγχο και πίεσαν αλλά δεν βρήκαν μεγάλη ευκαιρία ενώ λίγο πριν το τέλος σώθηκαν από τον τερματοφύλακα Μαμαρντασβίλι ο οποίος έκανε διπλή απόκρουση σε προσπάθεια των Ισραηλινών. Το 0-0 έστειλε τις δύο ομάδες στην παράταση.

Στην παράταση δεν υπήρξαν μεγάλες συγκινήσεις και το ματς οδηγήθηκε στα πέναλτι. Η Γεωργία τελείωσε το ματς χωρίς τελική προσπάθεια εντός εστίας. Στα πέναλτι οι Γεωργιανοί αστόχησαν με Γκαγκούα και Κβανταγκιάνι και το τέσσερα στα τέσσερα των Ισραηλινών ήταν αρκετό για να τους στείλει στα ημιτελικά όπου περιμένουν τον νικητή της αναμέτρησης Αγγλία – Πορτογαλία.

Γεωργία : Μαμαρντασβίλι – Αζάροβ, Σαζόνοβ, Καλαντάτζε, Γκελασβίλι (46′ Γκβανταγκιάνι) – Τσιταϊσβίλι (70′ Μόιστρσαπισβίλι), Μεκβαμπισβίλι, Γκαγκνίτζε (97′ Γκουλιασβίλι), Γκοχολεϊσβίλι – Νταβιτασβίλι, Γκαγκούα

Ισραήλ : Πέρετζ – Λέμκιν, Γκάντελμαν, Κοέν – Τζαμπέρ (106′ Καλάιλι), Αζουλάι (80′ Μπιλέβι), Κάρζεβ (51′ Χόφμαϊστερ), Γκλουκ, Χαγκάγκ (91′ Μόργκαν) – Γκόρνο (63′ Λαγιούς), Τούργκεμαν (112′ Αμπού Ρούμι)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.