Μολδαβία – Πολωνία 3-2: Μπλαζέ Πολωνοί “τιμωρήθηκαν” από… κάποιον Νικολαέσκου! (highlights)

Γεμάτη υπεροψία η Πολωνία, πίστεψε ότι το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Μολδαβία τελείωσε στο 2-0 του πρώτου μέρους και τελικά… κατάφερε να χάσει με 3-2 στο Τσισινάου με τον Νικολαέσκου να κάνει… σμπαράλια την άμυνα της ομάδας του Φερνάντο Σάντος!

Γεμάτη υπεροψία η Πολωνία, πίστεψε ότι το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Μολδαβία τελείωσε στο 2-0 του πρώτου μέρους και τελικά… κατάφερε να χάσει με 3-2 στο Τσισινάου, με τον Νικολαέσκου να κάνει… σμπαράλια την άμυνα της ομάδας του Φερνάντο Σάντος!

Οι Πολωνοί μπήκαν με σοβαρότητα στο παιχνίδι, επέβαλλαν το ρυθμό τους, βρήκαν γρήγορο γκολ με τον Μίλικ στο 12ο λεπτό και πέτυχαν δεύτερο τέρμα με τον Λεβαντόφσκι στο 34ο λεπτό, ενώ η Μολδαβία δεν είχε κάνει ούτε τελική προσπάθεια στο πρώτο μέρος!

Οι Μολδαβοί μπήκαν… μεταμορφωμένοι στο δεύτερο ημίχρονο, μείωσαν σε 2-1 με τον Ίον Νικολαέσκου στο 48ο λεπτό, ενώ ο επιθετικός της Μπεϊτάρ έκανε… άνω κάτω την πολωνική άμυνα και ισοφάρισε σε 2-2 στο 79ο λεπτό με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Ο Μπαμπόγλο στο 85ο λεπτό ήταν αυτός που έδωσε τη “χαριστική βολή” στην Πολωνία, καθώς έκανε το 3-2 και οδήγησε τη Μολδαβία στη σπουδαιότερη νίκη στην ποδοσφαιρική της ιστορία!

To τέλος του αγώνα βρήκε τους Μολδαβούς να πανηγυρίζουν την πιο όμορφη ποδοσφαιρική τους βραδιά και τους Πολωνούς προβληματισμένους για τη δεύτερη ήττα τους σε τρία παιχνίδια στην προκριματική φάση του Euro 2024.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.