Νορβηγία – Κύπρος 3-1: Ελπίζει ακόμα με Χάαλαντ (highlights)

Η Νορβηγία πήρε το πρώτο τρίποντο στον 1ο Όμιλο και ελπίζει ακόμα σε πρόκριση, με τον Χάαλαντ να πετυχαίνει δύο γκολ απέναντι στην αξιοπρεπή Κύπρο.

Η ομάδα του Στάλε Σολμπάκεν έφτασε τους τέσσερις πόντους μετά από ισάριθμους αγώνες και δεν εγκαταλείπει τη μάχη της πρόκρισης. Η Κύπρος το προσπάθησε, μείωσε στο τέλος, αλλά παραμένει χωρίς πόντο.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πολύ δυνατά και στο 9′ έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Μπεργκ, που νικήθηκε από τον καλό τερματοφύλακα Μολ. Ακολούθησε δοκάρι του Μέλινγκ στο 10′, για να έρθει το 1-0 στο 12′, με ωραίο διαγώνιο αριστερό σουτ του Όλα Σολμπάκεν, έπειτα από σέντρα του Σόρλοτ από δεξιά. Ο Όντεγκααρντ είχε άλλη μία καλή ευκαιρία στο 22΄, ενώ ο Μολ νίκησε σε τετ-α-τετ τον Χάαλαντ στο 32′. Μοναδική ευκαιρία της Κύπρου στο α’ μέρος, ένα σουτ του Πηλέα που έβγαλε ο Νίλαντ.

Η Νορβηγία, «καθάρισε» το ματς με δύο γρήγορα γκολ στο πρώτο τέταρτο του β’ μέρους. Στο 56′, ο Χάαλαντ σκόραρε με πέναλτι, έπειτα από χέρι του Ιωάννου στην περιοχή. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Όντεγκααρντ βρήκε τον αρχισκόρερ της Σίτι με ωραία κάθετη μπαλιά και αυτός πέρασε την μπάλα κάτω από τα πόδια του Μολ για το 3-0.

Η Κύπρος, προσπάθησε να πετύχει το γκολ της τιμής και είχε κάποια σουτ με τους Κορέια και Κούσουλο. Τελικά τα κατάφερε στην τελευταία φάση του αγώνα (90+3′), με τον Χριστοφή να βρίσκει κάθετα τον Κάστανο και τον αρχηγό να διαμορφώνει το τελικό σκορ.

Νορβηγία (Σ. Σολμπάκεν): Νίλαντ – Ρίερσον (59′ Ουεμπανγκομό), Στράντμπεργκ, Όστιγκαρντ, Μέλινγκ – Όντεγκααρντ, Μπεργκ (74′ Τόρστβεντ), Άουρσνες (88′ Βέλντε) – Σόρλοτ, Χάαλαντ (88′ Φίνε), Ό. Σολμπάκεν (58′ Σολμπάκεν).
Κύπρος (Κετσπάγια): Μολ – Αντωνίου (62′ Λοΐζου), Γκόγκιτς, Λαΐφης, Ιωάννου, Κορέια – Χαραλάμπους (62′ Τζιωνής), Κούσουλος (90+2′ Κούσουλος), Κάστανος, Πηλέας (62′ Πηλέας) – Πίττας (70′ Χριστοφή).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.