Ισραήλ-Ανδόρα 2-1: Το καθόρισε ο Σόλομον (hls)

Ενα υπέροχο γκολ του Σόλομον στο 61’ ήταν αυτό που βοήθησε το Ισραήλ να πάρει τη δεύτερη νίκη σε 4 παιχνίδια στον 9ο Ομιλο

Ο Σόλομον πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ στο 61’ και ήταν ένα γκολ που το χρειαζόταν το Ισραήλ για να διώξει το άγχος.

Το παιχνίδι τότε ήταν το 1-1.

Λίγο πριν, στο 52’ ο Ρόσας είχε ισοφαρίσει για την Ανδόρα σε 1-1, αξιοποιώντας το λάθος γύρισμα του Σλόμο στον τερματοφύλακά του, τον Γκλέιζερ. Ο σκόρερ μπήκε ανάμεσα, πρόλαβε την έξοδο του Ισραηλινού πορτιέρε και ισοφάρισε. 

Μέχρι τότε, ο Σόλομον είχε βρεθεί δύο φορές σε θέση τετ-α-τετ. Μία στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους και μία στο 48’. Και στις δύο περιπτώσεις ο τερματοφύλακας της Ανδόρας, ο Άλβαρεθ τον νίκησε και έδιωξε σε κόρνερ. 

Η Ανδόρα είχε καταφέρει σε ένα μεγάλο κομμάτι του παιχνιδιού να παγιδεύσει το Ισραήλ και να μην το αφήσει να γίνει καθόλου επικίνδυνο στο παιχνίδι που έγινε στο “Τέντι Στάντιουμ”, στην Ιερουσαλήμ.

Είναι χαρακτηριστικό ότι μέχρι να γίνει το 1-0 στο 42’ με το σουτ από μακρινή απόσταση του κεντρικού αμυντικού, του Σλόμο, το παιχνίδι δεν είχε ούτε μία φάση.

Κόντεψε να τελειώσει το πρώτο μέρος χωρίς φάση και αυτό το πιστώνεται η Ανδόρα για την άμυνα που έπαιξε.

Το 1-0 ήταν το σκορ ημιχρόνου.

Στο β’ μέρος, πριν το τετ-α-τετ του Σόλομον και πριν το 1-1 στο 52’, έγινε ακόμη μία φάση στο 46’ όταν από το κόρνερ του Σαφούρι, ο Γκόλντμπεργκ με γυριστή κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ. 

Από το 2-1 και μετά με το γκολ του Σόλομον στο 61’ το παιχνίδι πάλι δεν είχε καμία φάση. Μόνο μία στις καθυστερήσεις όταν για το Ισραήλ, ο Μπαρίμπο (με την Ανδόρα να είναι ψηλά και να ψάχνει ένα γκολ) έκανε το σουτ και έδιωξε ο Άλβαρεθ. 

Δεύτερη νίκη και 7 βαθμοί σε τέσσερα παιχνίδια στον όμιλο για το Ισραήλ, έμεινε με έναν βαθμό σε τέσσερα παιχνίδια η Ανδόρα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.