Αλβανία-Μολδαβία 2-0: Ποδαρικό στα Τίρανα με νίκη για τον Σιλβίνιο (hls)

Την πρώτη του νίκη ως προπονητής της Εθνικής Αλβανίας πανηγύρισε ο Σιλβίνιο, καθώς η ομάδα του επικράτησε 2-0 της Μολδαβίας στα Τίρανα.

Την πρώτη της νίκη μετά από πέντε επίσημα ματς δίχως “τρίποντο” πανηγύρισε η Αλβανία, η οποία επικράτησε 2-0 της Μολδαβίας στα Τίρανα για την 3η αγωνιστική του 5ου προκριματικού ομίλου Euro 2024.

Πέντε στα πέντε σε επίσημα ματς κόντρα στη Μολδαβία για τους Αλβανούς που πήραν τη νίκη χάρη σε γκολ των Ασάνι και Μπαϊράμι.

Ο Σιλβίνιο μετά την ήττα που γνώρισε στην πρεμιέρα του από την Πολωνία, πανηγύρισε την πρώτη του νίκη ως προπονητής της Αλβανίας μπροστά στον κόσμο της ομάδας του.

To πρώτο ημίχρονο κύλησε με την Αλβανία να έχει την κατοχή μπάλας σχεδόν στο 70% και την Μολδαβία να αμυνέται στο μισό γήπεδο. Η σημαντικότερη ευκαιρία για τους Αλβανούς στο πρώτο μέρος ήταν το δοκάρι του Τσικαλέσι σε σουτ έξω από την περιοχή, ενώ και η προσπάθεια του Μπαϊράμι στο 41′ έφυγε ελάχιστα δίπλα από την εστία του Ραϊλέαν.

Η λύση για την Αλβανία ήρθε από το πόδι του Ασάνι, ο οποίος με τρομερό σουτ έξω από την περιοχή στο 51ο λεπτό έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ραϊλέαν για το 1-0.

Η νίκη “κλείδωσε” για τους Αλβανούς στο 76′ με τον Μπαϊράμι να σουτάρει και να νικά τον γκολκίπερ της Μολδαβίας για το 2-0.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μάριος Μιτάι αγωνίστηκε για πρώτη φορά βασικός σε επίσημο ματς της Εθνικής Αλβανίας και ήταν από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας του Σιλβίνιο. Βασικός σε όλο το ματς και ο αμυντικός του Ολυμπιακού, Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.