Μάρκο Ρόσι: “Αν έμενα στην πατρίδα μου θα ήμουν σύμβουλος σε εταιρεία”

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Ουγγαρίας, Μάρκο Ρόσι, πέτυχε ένα ιστορικό επίτευγμα κόντρα στη Γαλλία και μετά το τέλος του αγώνα παραδέχτηκε πως αν είχε παραμείνει στην Ιταλία θα εργαζόταν σε συμβουλευτική εταιρεία του αδερφού του!

«Έλαβα τρεις προτάσεις, αλλά είπαν ότι θα έπρεπε βασικά να πληρώσω τους μισθούς μου εκ των προτέρων για να δουλέψω στη Serie C. Ήμουν αηδιασμένος. Αυτό συμβαίνει και στην Ιταλία », είπε στην εφημερίδα Gazzetta del Mezzogiorno. Η καριέρα του Ρόσι ξεκίνησε στην Ουγγαρία όταν επισκέφτηκε έναν φίλο που κατέχει εστιατόριο στη Βουδαπέστη και αποφάσισε να αναλάβει την πρωτοβουλία.

«Για πρώτη φορά στη ζωή μου, αποφάσισα να προτείνω τον εαυτό μου σε ένα κλαμπ. Κάλεσα τον Φάμπιο Κορντέλα, τον Ιταλό τεχνικό διευθυντή της Χόβεντ και όλα ξεκίνησαν από εκεί ». Ο πρώην μέσος της Σαμπντόρια έκανε όνομα με την Χόβεντ, τους πήρε στον πρώτο τίτλο του πρωταθλήματος σε 24 χρόνια και κέρδισε το βραβείο του προπονητή της χρονιάς το 2017. Τα πήγε σχετικά καλά με περισσότερους μικρούς συλλόγους, οδηγώντας την Dunajska Streda στην τρίτη θέση αλλά και στο προκριματικό γύρο του Europa League. Αφού απέτυχε η Ουγγαρία να περάσει από τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018, η ομοσπονδία αποφάσισε να διορίσει τον Ρόσι και τους πήγε στα πλέι οφ με την Ισλανδία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.