Αγγλία-Σκωτία 0-0: Πάθος χωρίς γκολ στο Γουέμπλεϊ (hls)

Η Αγγλία είχε την κατοχή της μπάλας, η Σκωτία την εξαιρετική αμυντική λειτουργία-Λίγες φάσεις και ισοπαλία-Δοκάρι για την Αγγλία ο Στόουνς στο 11’

Το πάθος και η αγωνιστική ένταση κυριάρχησαν στο παιχνίδι της Αγγλίας με τη Σκωτία στο Γουέμπλεϊ. Το παιχνίδι έμεινε στο 0-0.

Η Σκωτία παρουσιάστηκε καλύτερη σε σχέση με το παιχνίδι της πρεμιέρας απέναντι στην Τσεχία, είχε πολύ καλή αμυντική λειτουργία που της έδωσε τον βαθμό της ισοπαλίας που την κρατά στο παιχνίδι της πρόκρισης. 

Η Αγγλία είχε την κατοχή αλλά δεν είχε τον τρόπο να διασπάσει την άμυνα της Σκωτίας. Κάποιες ατομικές εξάρσεις δεν ήταν αρκετές. 

Το δοκάρι της Αγγλίας με τον Στόουνς

Το παιχνίδι δεν είχε πολλές φάσεις, σε κάποιες όμως από αυτές θα μπορούσε να έρθει ένα γκολ που ενδεχομένως θα άλλαζε τον ρου του παιχνιδιού. Η πρώτη ευκαιρία στο παιχνίδι ήταν για τη Σκωτία. Στο 4’ ο Ανταμς πλάσαρε, ο Σο έδιωξε την μπάλα που πήγαινε στην εστία. Στο 11’ η Αγγλία απαντά στις ευκαιρίες με δοκάρι. Πρώτο κόρνερ στο παιχνίδι, κεφαλιά του Στόουνς η μπάλα στο δοκάρι. Στο 13’ νέα ευκαιρία για την Αγγλία. Ο Στέρλινγκ δίνει στον Μάουντ αυτός στην κίνηση πλασάρει άουτ. Στο 30’ για τη Σκωτία, ο Ο’Ντόνελ σουτάρει, ο Πίκφορντ διώχνει

Η ευκαιρία του Ντάικς για τη Σκωτία

Στο β’ μέρος, μπήκε δυνατά η Αγγλία. Στο 48’ ο Μάουντ σουτάρει, ο Μάρσαλ διώχνει σε κόρνερ. Στο 55’ ο Τζέιμς σουτάρει από το ύψος της μεγάλης περιοχής, στέλνει την μπάλα άουτ. Στο 62’ μεγάλη ευκαιρία για τη Σκωτία. Γυριστό του Ντάικς, ο Τζέιμς διώχνει την μπάλα πριν περάσει τη γραμμή. Δεν άλλαξε κάτι μέχρι το τέλος και το 0-0 παρέμεινε.

ΑΓΓΛΙΑ: Πίκφορντ, Σο, Ράις, Στόουνς, Κέιν (74’ Ράσφορντ), Στέρλινγκ, Φίλιπς, Μινγκς, Μάουντ, Φόντεν (63’ Γκρίλις), Τζέιμς

ΣΚΩΤΙΑ: Μάρσαλ, Ο’ Ντόνελ, Ρόμπερτσον, ΜακΤόμινεϊ, Χάνλεϊ, Τίρνεϊ, ΜακΓκιν, ΜακΓκρέγκορ, Ντάικς, Άνταμς (85’ Νίσμπετ), Γκίλμουρ (76’ Αρμστρονγκ)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.