Ντεσάν: “Πρέπει να σκεφτώ καλά τη σύνθεση της ομάδας”

Οι δηλώσεις του Ντιντιέ Ντεσάν ενόψει του αυριανού παιχνιδιού (19/6) της Γαλλίας με την Ουγγαρία, για τους ομίλους Euro 2020.

Ο Ντεσάν ανέφερε ότι είναι πολύ πιθανό να παρουσιάσει την ίδια ενδεκάδα που λειτούργησε τόσο καλά ενάντια στη γερμανική ομάδα, αν και δεν απέκλεισε «μερικές αλλαγές», επιβεβαιώνοντας πάντως τη διαθεσιμότητα των Παβάρ και Ερναντέζ. Ο Γάλλος προπονητής μίλησε με πολύ κολακευτικά για τον Μάρκο Ρόσι και την ομάδα του, ενώ τόνισε πως επιθυμεί να εξασφαλίσουν οι “μπλε” όσο το δυνατόν πιο γρήγορα την πρόκριση στα νοκ-άουτ.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο πολύπειρος τεχνικός:

“Θέλουμε να προκριθούμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στα νοκ-άουτ ματς και θα πρέπει να σκεφτώ καλά τη σύνθεση της ομάδας επειδή ακολουθεί και τρίτο ματς, απέναντι στην Πορτογαλία. Εάν θα κάνω κάποια αλλαγή στην ενδεκάδα σε σύγκριση με την πρεμιέρα θα το ανακαλύψετε το Σάββατο.

Το γεγονός πως θα παίξουμε σε ένα γεμάτο στάδιο με οπαδούς της αντιπάλου μας είναι μεγάλο μειονέκτημα για εμάς. Το είδαμε και στο παιχνίδι τους με την Πορτογαλία όπου αντιστάθηκαν μέχρι το φινάλε.

Η Ουγγαρία είναι μία ομάδα πολύ καλά δομημένη και οργανωμένη και πιστεύω ότι αυτό έχει να κάνει σε μεγάλο βαθμό πως στον πάγκο της βρίσκεται Ιταλός προπονητής” 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.