Γκρίλις: «Όνειρο η παρουσία μου στην Αγγλία»

Ο Τζακ Γκρίλις αποκάλυψε πως μια συζήτηση που είχε με τον ομοσπονδιακό προπονητή της Αγγλίας Γκάρεθ Σάουθγκειτ, τον βοήθησε να βρει τον καλό του εαυτό!

Ο Τζακ Γκρίλις αποκάλυψε πως μια συζήτηση που είχε με τον ομοσπονδιακό προπονητή της Αγγλίας Γκάρεθ Σάουθγκειτ, τον βοήθησε να βρει τον καλό του εαυτό!

Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής της Άστον Βίλα, Τζακ Γκρίλις, τόνισε πως κατά τη διάρκεια της πρώτης του παρουσίας στην Εθνική ομάδα τον περασμένο χρόνο, ο Σάουθγκέιτ τον βοήθησε να ενσωματωθεί πλήρως ώστε έπειτα με τις εμφανίσεις του να εξασφαλίσει μια θέση στο Euro.

«Είναι ο προπονητής της Αγγλίας, οπότε είναι σίγουρα ένας εξαιρετικός τεχνικός. Βοήθησε αφάνταστα το παιχνίδι μου. Στο ξεκίνημα της σεζόν τον ρώτησα: “Τι θα πρέπει να βελτιώσω;”. Μου έδωσε ορισμένες πολύ σημαντικές συμβουλές για να βελτιωθώ και να εξασφαλίσω τη θέση μου στην ομάδα και όλο αυτό δούλεψε πολύ καλά. Όλο αυτό είναι κάτι που ήθελα σε όλη μου τη ζωή. Ο Νο1 στόχος μου ήταν να μπορέσω να φτάσω και να παραμείνω στην Εθνική ομάδα. Πραγματοποίησα το ντεμπούτο μου τον Σεπτέμβριο και το να βρίσκομαι και σήμερα εδώ είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Σκοπεύω να ζήσω την κάθε στιγμή».

Ο Γκρίλις αναφέρθηκε στον ανταγωνισμό που υπάρχει στη θέση του

«Αν δεις και μόνο τους παίκτες που παίζουν στη θέση μου… Οι περισσότεροι από αυτούς μόλις επέστρεψαν παίζοντας στον τελικό του Champions League και του Europa League, ενώ εγώ προέρχομαι κι από τραυματισμό. Θα είναι πάντως μία τρομερή εμπειρία…».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.