Ουαλία – Αλβανία 0-0: Αποτυχημένη πρόβα

Τελευταίο φιλικό για τους Ουαλούς πριν την παρουσία τους στο Euro. Το ματς διεξήχθη στο Κάρντιφ Στέντιουμ όπου για πρώτη φορά μετά τον Νοέμβριο του 2019 οι Ουαλοί είχαν και θεατές στις κερκίδες. Περίπου 6500 θεατές.

Οι Ουαλοί άρχισαν το παιχνίδι με τον Μπέιλ στον πάγκο αλλά με τους Ράμζεϊ και Ντέιβις στο γήπεδο έχοντας ξεπεράσει προβλήματα τραυματισμών ενώ στο γήπεδο ήταν και ο Γουίλιαμς ο οποίο είχε αποβληθεί στο προηγούμενο φιλικό με την Γαλλία αλλά σύμφωνα με την UEFA είχε δικαίωμα να αγωνιστεί.

Πρώτο εικοσάλεπτο με πάνω από 60% κατοχής για τους γηπεδούχους, πολλά φάουλ από τους Αλβανούς και ελάχιστα μπροστά στις δύο εστίες. Το βαρετό πρώτο ημίχρονο τελικά ολοκληρώθηκε με μόλις τρεις τελικές προσπάθειες και φυσικά ισόπαλο 0-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο με τις αλλαγές αλλά και μετά τις φωνές του κόουτς Πέιτζ οι Ουαλοί ζωντάνεψαν αλλά και πάλι δεν έκαναν κάτι εντυπωσιακό για να αξίζουν την νίκη.

Ο Νέκο Γουίλιαμς είχε την καλύτερη ευκαιρία στο 73ο λεπτό αλλά ο Σελμάνι κράτησε με δύσκολη επέμβαση το μηδέν. Το ματς έληξε ισόπαλο 0-0.

Οι Ουαλοί σε δύο φιλικά πριν το Euro δεν σκόραραν και φυσικά δεν νίκησαν και σίγουρα προβληματίζουν. Αναχωρούν την Δευτέρα για το Μπακού, στο Αζερμπαϊτζάν όπου θα αντιμετωπίσουν την Ελβετία στην πρεμιέρα τους στο Euro στις 12 Ιουνίου.

Ουαλία : Χένεζι – Αμπάντου (46′ Μουρ), Μέπαμ, Ντέιβις (61′ Ρόντον), Ν. Γουίλιαμς – Λέβιτ, Άλεν (61′ Σμιθ), Ράμζεϊ (61′ Γουίλσον), Νόριγκτον-Ντέιβις – Μπρουκς (77′ Τ. Γουίλιαμς), Ρόμπερτς (71′ Μπέιλ)

Αλβανία : Σελμάνι – Ντόκα (46′ Βέσελι), Ισμαΐλι, Κουμπούλα, Τζιμσίτι, Λενγιάνι (61′ Τράσι) – Τσεκίτσι (76′ Καλάκου), Μπάρε (76′ Λάτσι), Αμπράσι – Μάναϊ (77′ Σουλεϊμάνοφ), Μπάλαϊ (60′ Τσικαλέσι)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.