Να μη χάσει τη μεγάλη ευκαιρία

Ο Ολυμπιακός θέλει να ολοκληρώσει την αποστολή του και να πάρει την πρόκριση στην επόμενη στην επόμενη φάση του Champions League, παίρνοντας τη νίκη κόντρα στην Άντερλεχτ στο «Γ. Καραϊσκάκης» (21:45 Novasports 2).

Ο Ολυμπιακός θέλει να ολοκληρώσει την αποστολή του και να πάρει την πρόκριση στην επόμενη στην επόμενη φάση του Champions League, παίρνοντας τη νίκη κόντρα στην Άντερλεχτ στο «Γ. Καραϊσκάκης» (21:45 Novasports 2). Οι «ερυθρόλευκοι» κρατούν την τύχη τους στα χέρια τους και η πρόκρισή τους στους «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, εξαρτάται αποκλειστικά από τους ίδιους.

Αν ο Ολυμπιακός καταφέρει να πάρει τη νίκη κόντρα στους Βέλγους, θα προκριθεί ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα του ομίλου στη Λισσαβόνα, ανάμεσα στην Μπενφίκα και την Παρί Σεν Ζερμέν. Αν ο Ολυμπιακός τα καταφέρει, τότε θα προκριθεί στην επόμενη φάση για τέταρτη φορά στην ιστορία του. Οι τρεις προηγούμενες φορές ήταν τις σεζόν 1998/99, 2007/08 και 2009/10.

Ο Ολυμπιακός έχει επτά βαθμούς, όσους και η Μπενφίκα, όμως υπερτερεί στη μεταξύ τους ισοβαθμία, λόγω των μεταξύ τους αποτελεσμάτων. Στην κορυφή του ομίλου φιγουράρει η Παρί Σεν Ζερμέν με 13 βαθμούς, ενώ ουραγός είναι η Άντερλεχτ με ένα βαθμό.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα παραταχθούν χωρίς τους Κώστα Μήτρογλου και Γιάννη Μανιάτη, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και έμειναν εκτός αποστολής. Ο Μίτσελ αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με τον Ρομπέρτο στην εστία και τους Μανωλά και Σιόβα στο κέντρο της άμυνας. Οι Χολέμπας και Σαλίνο θα είναι οι δυο μπακ με τους Σάμαρη και Εντιγκά να αποτελούν το δίδυμο των αμυντικών μέσων. Οι Κάμπελ και Βάις θα είναι οι δυο πλάγιοι μεσοεπιθετικοί, με τον Φουστέρ να αγωνίζεται πίσω από τον Σαβιόλα, ο οποίος θα είναι ο μοναδικός προωθημένος των «ερυθρολεύκων». Θέση στο βασικό σχήμα διεκδικεί και ο Ολαϊτάν.

Από την άλλη πλευρά, η Άντερλεχτ θα παραταχθεί με 4-3-3 στη συγκεκριμένη αναμέτρηση και τον Προτό κάτω από τα δοκάρια. Οι Βαν Ντεν Μπρομ, Κουγιατέ, Ντεμπά και Ενσακαλά θα είναι οι τέσσερις της άμυνας. Στη μεσαία γραμμή αναμένεται να ξεκινήσουν οι Κλιέσταν, Πράετ και Ζιέ, ενώ στην επίθεση θα αγωνιστούν οι Ναχάρ, Ατσεαμπόνγκ και Μίτροβιτς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.