Έκανε ότι χρειαζόταν η Ρόμα

Ισόπαλες με 1-1 αναδείχθηκαν Κλουζ και Ρόμα στην αυλαία του 5ου ομίλου.

ΕΚΟΜΑΞ ΚΛΟΥΖ – ΡΟΜΑ 1-1
Γήπεδο:
«Κονσταντίν Ραντουλέσκου»
Διαιτητής: Γουίλιαμ Κόλουμ (Σκοτία)
Σκόρερ: 88΄ Τραορέ – 21΄ Μποριέλο
Κίτρινες: Κούλιο
Κόκκινες:

Με γκολ στο 88′ οι Ρουμάνοι ισοφάρισαν και αποχαιρέτησαν με ψηλά το κεφάλι τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ενώ οι «τζιαλορόσι» τερμάτισαν στη δεύτερη πρνομιούχο του γκρουπ. Η Ρόμα ήθελε έναν πόντο για να εξασφαλίσει την πρόκριση στους «16» του Champions League -ανεξαρτήτως του αποτελέσματος του άλλου παιχνιδιού του ομίλου-, ενώ οι γηπεδούχοι ήταν βαθμολογικά αδιάφοροι. Οι Ιταλοί ανέλαβαν τα ηνία από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και στο 13′ έχασαν την πρώτη τους καλή ευκαιρία με τον Μποριέλο.

Στο 21′, όμως, ο επιθετικός της Ρόμα βρήκε δίχτυα και με ωραίο πλασέ μετά από ασίστ του Σιμπλίτσιο έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ. Το παιχνίδι ισορρόπησε στη συνέχεια, με τους Ρουμάνους να παίρνουν χώρο και να απειλούν δύο φορές στο τελευταίο πεντάλεπτο με τις προσπάθειες των Ντε Ζέρμπι και Τραορέ.

Νωρίς οι αλλαγές
Την ίδια ώρα η Μπάγερν κέρδιζε τη Βασιλεία με 2-0 και κατά συνέπεια ο όμιλος έμοιαζε «τελειωμένος». Οι δύο προπονητές πραγματοποίησαν από μία αλλαγή στην ανάπαυλα του ημιχρόνου και το παιχνίδι συνεχίστηκε με αρκετά καλό ρυθμό και εναλλαγή φάσεων και στο δεύτερο ημίχρονο. Η Ρόμα, πάντως, εξακολουθούσε να έχει τον έλεγχο και δύο καλές χαμένες ευκαιρίες με τον Μπουρντίσο στο 51′ και τον Μποριέλο στο επόμενο λεπτό.

Η «απάντηση» των γηπεδούχων στις ευκαιρίες ήρθε στο 59′ με τον Ντε Ζέρμπι να μην μπορεί να νικήσει τον Λόμποντ, ενώ η Κλουζ ανέβασε στροφές στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης. Στο 85′ ο Τραορέ αστόχησε από πλεονεκτική θέση με κεφαλιά, αλλά τρία λεπτά μετά, με τον ίδιο τρόπο, ο επιθετικός από την Ακτή Ελεφαντοστού έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Κλουζ (Αλίν Μιντεουάν): Σταντσόιου, Πανίν, Ράντα, Καντού, Εντιμάρ (63΄ Μπιελάνοβιτς), Κονέ, Ντίκα (46΄ Λέο Βελόσο), Κιβούβου, Κούλιο, Ντε Ζέρμπι (78΄ Ραφαέλ Μπάστος), Τραορέ
Ρόμα (Κλαούντιο Ρανιέρι): Λόμποντ, Κασέτι (64΄ Σισίνιο), Μεξές, Μπουρντίσο, Καστελίνι, Ντε Ρόσι, Μπρίγκι, Σιμπλίτσιο, Μενέζ (46΄ Γκρέκο), Τότι, Μποριέλο


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.