Βραδιά αστεριών στο Novasports

Στην τελική ευθεία μπαίνει το Champions League με τη διεξαγωγή των προημιτελικών της διοργάνωσης (21:45).

Στην τελική ευθεία μπαίνει το Champions League με τη διεξαγωγή των προημιτελικών της διοργάνωσης (21:45). Στο Παρίσι, η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται τη Μπαρτσελόνα στοχεύοντας σε ένα καλό αποτέλεσμα, που θα της δώσει το δικαίωμα να διεκδικήσει στη ρεβάνς του «Καμπ Νου» την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης (Novasports 1). Από την άλλη πλευρά, οι Καταλανοί θέλουν να «καθαρίσουν» από την πρώτη αναμέτρηση την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Οι «μπλαουγκράνα» φαίνεται να έμαθαν από το πάθημα στο Σαν Σίρο, στη φάση των «16», όταν ηττήθηκαν 2-0 από τη Μίλαν. Ο Τίτο Βιλανόβα επιστρέφει στον πάγκο της Μπαρτσελόνα, όμως δε μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Πέδρο, ο οποίος είναι τραυματίας. Επίσης, εκτός «μάχης» έχει τεθεί και ο Κάρλες Πουγιόλ. Από την άλλη πλευρά, ο Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος δε θα έχει στη διάθεσή του τον Τιάγκο Μότα, εμφανίστηκε αισιόδοξος πως η ομάδα του μπορεί να κάνει την έκπληξη και να αποκλείσει το φαβορί του ζευγαριού.

Στην άλλη αναμέτρηση της βραδιάς στο Μόναχο, η Μπάγερν θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση απέναντι στη Γιουβέντους (Novasports 2). Οι Βαυαροί θέλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους και να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Από την άλλη πλευρά, η «βέκια σινιόρα» θα παραταχθεί με στόχο ένα καλό αποτέλεσμα, που θα της δώσει την ευκαιρία να διεκδικήσει το εισιτήριο για τα ημιτελικά στη ρεβάνς του Τορίνο.

Οι δυο ομάδες θα παραταχθούν χωρίς για τις εγχώριες διοργανώσεις, αφού έχουν ήδη εξασφαλίσει κατά μεγάλος ποσοστό το πρωτάθλημα στις χώρες τους. Η Μπάγερν θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Χάβι Μαρτίνεθ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.