Θέλει τελικό ο Λουίς Ενρίκε

Ο Λουίς Ενρίκε τόνισε πως η Μπαρτσελόνα θέλει να φτάσει έως το τελικό του εφετινού Champions League.

Ο Λουίς Ενρίκε τόνισε πως η Μπαρτσελόνα θέλει να φτάσει έως το τελικό του εφετινού Champions League. Ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα εμφανίστηκε ευχαριστημένος με τη νίκη 2-0 επί της Παρί Σεν Ζερμέν στο «Καμπ Νου» και τόνισε πως υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης για την ομάδα του. 

Αρχικά, ο Λουίς Ενρίκε τόνισε: «Κάναμε σπουδαίο ξεκίνημα στο παιχνίδι. Είχαμε ένα καλό αποτέλεσμα από το πρώτο ματς, αλλά απόψε ήταν καθοριστικό. Είχαμε πολλές ευκαιρίες. Η Μπαρτσελόνα είναι ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ στην Ευρώπη με το δικό της ξεχωριστό στιλ ποδοσφαίρου. Οι προπονητές βλέπουν πράγματα που μπορούν να βελτιώσουν, όμως ένα άνετο ματς μπορεί γρήγορα να γίνει δύσκολο, οπότε πρέπει να είμαστε συνέχεια προσεκτικοί για πράγματα που μπορεί να πάνε λάθος».

Στη συνέχεια, ο τεχνικός των «μπλαουγκράνα» υπογράμμισε: «Ελπίζω ότι τα καλύτερα δεν έχουν έρθει ακόμη φέτος. Οι παίκτες έχουν δουλέψει σκληρά όλη τη σεζόν για να μείνουν στη διεκδίκηση όλων των τίτλων. Θα ήταν μικρή φιλοδοξία να κοιτάμε μέχρι τα ημιτελικά. Ο στόχος μας, με βάσει τη δουλειά που έχουμε κάνει, είναι να πάμε πιο μακριά. Ο στόχος είναι να είμαστε καλύτεροι από τους επόμενους αντιπάλους μας στο Champions League».

Τέλος, ο προπονητής της καταλανικής ομάδας συμπλήρωσε: «Δεχόμαστε τα ρίσκα σαν ομάδα. Πιέσαμε ψηλά στο πρώτο ημίχρονο και δεν τους δώσαμε ευκαιρίες. Έχουμε μεγάλες δυνατότητες επιθετικά και ασφάλεια στην άμυνα. Δεν είναι μαθηματικά, οι παίκτες δεν είναι μηχανές και κόντρα στη Βαλένθια το σαββατοκύριακο οι τοποθετήσεις μας δεν ήταν σωστές, σε αντίθεση με απόψε. Αυτό είναι όμως το ποδόσφαιρο. Οι παίκτες έχουν συνηθίσει στην πίεση και σήμερα η Παρί δυσκολεύτηκε να μπει στην περιοχή μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.