Έπηξε… η Γαλατά, αλλά πέρασε (video)

Η Γαλατά γνώριζε από πριν τον αγώνα με την Μπράγκα, ότι η τύχη της ήταν αποκλειστικά στα πόδια των δικών της παικτών και δεν χρειαζόταν βοήθεια από την Γιουνάιτεντ.

Η Γαλατά γνώριζε από πριν τον αγώνα με την Μπράγκα, ότι η τύχη της ήταν αποκλειστικά στα πόδια των δικών της παικτών και δεν χρειαζόταν βοήθεια από την Γιουνάιτεντ. Επρεπε να πάει στην Πορτογαλία και να κερδίσει για να είναι σίγουρη ότι θα περάσει στην επόμενη φάση και το… έκανε.

Το συγκρότημα του Βόσπορου, κατάφερε να επικρατήσει 2-1 των Πορτογάλων και να πάρει τη δεύτερη προνομιούχο θέση στον όμιλο, παρά το γεγονός ότι ισοβάθμησε με την Κλουζ. Η ισοβαθμία ήταν υπέρ του και έτσι θα συνεχίσει την ευρωπαϊκή του πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ, σε αντίθεση με τους Ρουμάνους που θα παίξουν στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ.

Κι όλα αυτά μετά από ένα παιχνίδι όπου χρειάστηκε η ανατροπή, καθώς οι γηπεδούχοι είχαν καταφέρει να πάρουν το προβάδισμα στο σκορ μόλις στο 34′ με τον Μοσορό και έδειχναν ικανοί να κάνουν τη ζημιά στους Τούρκους. Τελικά όμως οι τελευταίοι κατάφεραν να  επιστρέψουν στον αγώνα και με δύο γκολ από τους… Γιλμάζ να πάρουν την πρόκριση.

Ο Μπούρακ “χτύπησε” στο 58′ και ο Αϊντίν στο 78′ για να έρθει η νίκη με 1-2 για την ομάδα του Φατίχ Τερίμ, ο οποίος κατέγραψε μια ακόμα ευρωπαϊκή επιτυχία με την αγαπημένη του “Τσι μπομ μπομ”.

ΜΠΡΑΓΚΑ (Ζοζέ Πεσέιρο): Κουίμ, Ελντερσον, Κοέλιο, Βινίσιους, Ισμαΐλι, Αμορίμ, Κουστόντιο (79΄ Ούγκο Βιάνα), Μοσορό, Σαλίνο, Αλαν, Έντερ (86΄ Καρλάο)

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ (Φατίχ Τερίμ): Μουσλέρα, Καγιά, Νουνκέ, Εμπουε, Ριέρα, Αλτιντοπ (46΄ Αϊντίν Γιλμάζ), Ινάν, Μέλο, Κολάκ (69΄ Μπουλούτ), Μπ.Γιλμάζ, Ελμάντερ (46΄ Αμραμπάτ)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.