Πέρασε απ’ τη Λισαβόνα, έχασε Πουγιόλ (Video)

Το «2 στα 2» στον 7ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ έκανε η Μπαρτσελόνα που επικράτησε με 2-0 της Μπενφίκα στην Πορτογαλία.

Το «2 στα 2» στον 7ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ έκανε η Μπαρτσελόνα που επικράτησε με 2-0 της Μπενφίκα στην Πορτογαλία. Την προηγούμενη φορά που οι «μπλαουγκράνα» επισκέφτηκαν τη Λισαβόνα συνέτριψαν με 5-2 τη Σπόρτινγκ, αυτή τη φορά σταμάτησαν στα δύο γκολ. Τότε ο Μέσι είχε πετύχει ένα γκολ, απόψε είχε τον ρόλο του δημιουργού.
 
Ο Αργεντίνος «μάγος» έφτιαξε το γκολ του Αλέξις με το οποίο η «Μπάρτσα» πήρε το προβάδισμα στο 6ο μόλις λεπτό, αλλά και αυτό του Φάμπρεγας στο 55′, που διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Η ομάδα του Βιλανόβα έφτασε σχετικά άνετα στη δεύτερη νίκη της στο γκρουπ μετά το δύσκολο 3-2 επί της Σπάρτακ Μόσχας στην πρεμιέρα.
 
Η κατοχή της μπάλας ήταν συντριπτικά υπέρ των Ισπανών (74%-26%), αλλά οι Πορτογάλοι είχαν περισσότερες τελικές προσπάθειες, 12 εναντίον 10. Οι «μπλαουγκράνα», ωστόσο, είχαν ξεκάθαρα την ουσία σε ένα ματς που προς το τέλος ξέφυγε. Ο Μπούσκετς αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη στο 88′ για χτύπημα στον Περέιρα και θα τιμωρηθεί, ενώ ανησυχία προκαλεί ο τραυματισμός του Πουγιόλ
 
ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Αρτούρ, Γκαράι, Περέιρα, Ζαρντέλ, Πέρες (60′ Αϊμάρ), Γκαϊτάν (75′ Νολίτο), Μάτιτς, Σάλβιο, Σέζαρ (46′ Μάρτινς), Λίμα, Μελγκαρέχο
 
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ:  Βαλδές, Πουγιόλ (78′ Σονγκ), Άλβες, Άλμπα, Μασεράνο, Φάμπρεγας (72′ Ινιέστα), Τσάβι, Μπούσκετς, Μέσι, Αλέξις, Πέδρο (82′ Βίγια)

Διαβάστε την εξέλιξη του αγώνα


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.