Έχασε το ματς και τον Σο!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατάφερε να προηγηθεί στο Αϊντχόφεν, όμως η PSV γύρισε το παιχνίδι, νίκησε με 2-1 και πήρε το πρώτο «τρίποντο» για τον δεύτερο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ. Τραυματίστηκε σοβαρά ο Λουκ Σο των «κόκκινων διαβόλων».

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατάφερε να προηγηθεί στο Αϊντχόφεν, όμως η PSV γύρισε το παιχνίδι, νίκησε με 2-1 και πήρε το πρώτο «τρίποντο» για τον δεύτερο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ. Τραυματίστηκε σοβαρά ο Λουκ Σο των «κόκκινων διαβόλων».

Το παιχνίδι άρχισε με τους χειρότερους οιωνούς για τη Μάντσεστερ, η οποία μετά από ένα χρόνο απουσίας επέστρεψε στην Ευρώπη και στην κορυφαία διοργάνωση συλλόγων. Ο ανατριχιαστικός τραυματισμός του Λουκ Σο, που θα μείνει για καιρό εκτός δράσης, σόκαρε όλους στο «Φίλιπς Στάντιον». 

Ο Ρόχο αντικατέστησε τον άτυχο αμυντικό των φιλοξενούμενων, όμως ο Μέμφις Ντεπάι άνοιξε το σκορ λίγο πριν το ημίχρονο κόντρα στην πρώην ομάδα του και την έφερε εμπρός στο σκορ. Ο πρώην παίκτης της PSV έγινε αποδέκτης εξαιρετικής ασίστ του φορμαρισμένου Μπλιντ, με μία ντρίπλα άδειασε τη μισή άμυνα των Ολλανδών κι έκανε το 0-1 στο 41΄. Η χαρά, όμως, της Γιουνάιτεντ κράτησε ως το δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του 45λεπτου, μια και ο Μορένο έφερε το ματς στα ίσια. 

Όπως έστρωσε την ισοφάριση ο κομβικός Λεστιέν έδωσε την ασίστ στον Νάρσινχ στο 57΄ για το 2-1 που ήταν και το τελικό σκορ στην αναμέτρηση. Ο Φίλιπ Κοκού κατάφερε να νικήσει τον πρώην προπονητή του στην Μπαρτσελόνα και την Εθνική Ολλανδίας Λουίς φαν Χάαλ που είδε την ομάδα του να μένει άποντη μετά την ολοκλήρωση της πρώτης αγωνιστικής. Για τους ηττημένους δεν αγωνίστηκε ο τραυματίας Ρούνι.

Οι συνθέσεις

Αϊντχόφεν: Ζοτ, Αρίας, Μπρούμα, Μορένο, Μπρένετ, Πρέπερ, Χέντριξ, Γκουαρντάντο (72΄ Γιαρς), Νάρσινχ, ντε Γιονγκ, Λεστιέν (86΄ Λοκάντια)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Νταρμιάν, Σμόλινγκ, Μπλιντ, Σο (24΄ Ρόχο), Ερέρα (75΄ Ερέρα), Σβαϊνστάιγκερ, Ντεπάι, Μάτα, Γιανγκ (86΄ Βαλένσια), Μαρσιάλ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.