Προσεχώς… Europa League (video)

Ο Παναθηναϊκός έμεινε στο 0-0 με την Μάλαγα στο Ολυμπιακό στάδιο και αποκλείστηκε από τους ομίλους του Champions League, όμως θα συνεχίσει στην Ευρώπη μέσω του Europa League.

Ο Παναθηναϊκός έμεινε στο 0-0 με την Μάλαγα στο Ολυμπιακό στάδιο και αποκλείστηκε από τους ομίλους του Champions League, όμως θα συνεχίσει στην Ευρώπη μέσω του Europa League.

Στο Ολυμπιακό στάδιο της Αθήνας βρέθηκε αρκετός κόσμος του Παναθηναϊκού που πίστεψε πως θα έβλεπε μία ανατροπή του σκορ του πρώτου αγώνα. Ο Φερέιρα παρέταξε την ομάδα του χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις και με τον Ζέκα στα χαφ και τον Φορναρόλι στην επίθεση. Ο Πορτογάλος περίμενε τουλάχιστον από την ομάδα του να δείξει το ίδιο πάθος που επέδειξε και στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα στην Ισπανία, όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε.

Το ματς ήταν κακό, ειδικά από την στιγμή που οι Ισπανοί έδειξαν πως το μόνο που ήθελαν ήταν να διαχειριστούν το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. Οι φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες ήταν από ανύπαρκτες εώς λιγοστές. Μάλιστα το 0-0 ήταν πραγματικά το αποτέλεσμα που αποτύπωνε την εικόνα του αγώνα στα πρώτα του 45 λεπτά. Οσοι περίμεναν πως στο δεύτερο ημίχρονο θα άλλαζε κάτι, απλά διαψεύστηκαν.

Ο Παναθηναϊκός ποτέ δεν μπόρεσε να ασκήσει πίεση στα καρέ των Ισπανών και από την στιγμή που παίκτες κλειδιά στην ενδεκάδα του δεν μπόρεσαν να πάρουν την ομάδα στις πλάτες τους, μοιραία δεν ήρθε και το γκολ που θα έδινε στη συνέχεια ελπίδες για την ανατροπή του σκορ. Συμπερασματικά ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να πει κανείς πως έχασε την πρόκριση στο πρώτο ματς και έδωσε την ευκαιρία στην Μάλαγα να γράψει την δική της ιστορία, καθώς για πρώτη φορά θα παίξει σε ομίλους του Champions League.

Από την άλλη πλευρά, ο Παναθηναϊκός θα περιμένει πλέον την κλήρωση της Παρασκευής στο Europa League για να γνωρίσει τους αντιπάλους του στους ομίλους της διοργάνωσης, με την ελπίδα πως θα είναι ανάλογοι των δυνατοτήτων του και θα μπορέσει έτσι να γράψει αρκετά χιλιόμετρα στο κοντέρ των ευρωπαϊκών του αγώνων.

Δείτε πώς εξελίχθηκε ο αγώνας  μέσα από το match center

Διοργάνωση: Champions League
Φάση: Play off
Αγώνας: Παναθηναϊκός – Μάλαγα

Οι συνθέσεις:

Παναθηναϊκός (Ζεσουάλδο Φερέιρα):Καρνέζης, Βύντρα, Βελάσκες, Πίντο, Σπυρόπουλος, Βιτόλο, Κατσουράνης, Ζέκα, Σισοκό, Χριστοδουλόπουλος, Φορναρόλι

Στον πάγκο: Καπίνο, Μαυρίας, Τοτσέ, Σεϊταρίδης, Μαρίνος, Πετρόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος

Μάλαγα (Μανουέλ Πελεγκρίνι):Καμπαγιέρο, Γκάμεθ, Γουέλιγκτον, Ντεμικέλις, Καμάτσο, Χοακίν, Τουλαλάν, Μονρεάλ, Ελισέου, Ίσκο, Φαμπρίς

Στον πάγκο: Καμενί, Σέμπα, Ντούντα, Μπουονανότε, Σάντσεζ, Χουάνμι, Πορτίγιο

Διαιτητής:Τ. Χάγκεν


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.