Έβρεξε γκολ στο «BayArena» (video)

Η Λεβερκούζεν προηγήθηκε 2-0 και η Ρόμα 4-2, αλλά καμιά δεν μπόρεσε να νικήσει, καθώς η μεταξύ τους «μονομαχία» έληξε με το εντυπωσιακό 4-4.

Η Λεβερκούζεν προηγήθηκε 2-0 και η Ρόμα 4-2, αλλά καμιά δεν μπόρεσε να νικήσει, καθώς η μεταξύ τους «μονομαχία» έληξε με το εντυπωσιακό 4-4. Σε ένα ματς για… επιθετικό σεμινάριο στο «BayArena», οι Γερμανοί γλίτωσαν την ήττα στο τέλος και έμειναν σε θέση ισχύος στον 5ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ σε αντίθεση με τους Ιταλούς, οι οποίοι δεν έχουν γευτεί ακόμη τη χαρά της νίκης.

Ο Τσιτσαρίτο Ερνάντες με δύο γρήγορα γκολ, στο 4′ με πέναλτι και στο 19′ με σουτ, έδωσε νωρίς-νωρίς προβάδισμα στην Μπάγερ, το οποίο, ωστόσο, δε διατηρήθηκε ούτε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. Ο Ντε Ρόσι «χτύπησε» δις (29′, 38′) από τη μικρή περιοχή και έστειλε τις δύο ομάδες ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Οι «τζιαλορόσι» έφτασαν στην ολική ανατροπή στο 54′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πιάνιτς και στο 73′ ο Φάλκε ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 41′, με το «τρίποντο» να μοιάζει πια «κλειδωμένο» για τους φιλοξενούμενους. Οι γηπεδούχοι, όμως, δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη.

Η Λεβερκούζεν έδειξε χαρακτήρα και απέναντι σε μια άμυνα για κλάματα της Ρόμα, αρχικά μείωσε στο 84′ με τον Καμπλ και στο 86′ ισοφάρισε με τον Μεχμέντι. Μάλιστα στο 90′ ο Ερνάντες έχασε μεγάλη ευκαιρία για να κάνει το 5-4 για την ομάδα του.

Τοροσίδης και Μανωλάς αγωνίστηκαν σε ολόκληρο το 90λεπτο με τη Ρόμα, με τον πρώτο να κάνει με χέρι στο 4ο μόλις λεπτό το πέναλτι απ’ το οποίο σημειώθηκε το πρώτο γκολ. Βασικός ήταν και ο Παπαδόπουλος με τους Γερμανούς.

Λεβερκούζεν (Σμιντ): Λένο, Παπαδόπουλος, Τόπρακ (79′ Γιουρτσένκο), Ντονάτι, Γουέντελ, Τα, Μπελαραμπί (57′ Μεχμέντι), Καμπλ, Κράμερ (66′ Μπραντ), Ερνάντες, Τσαλχάνογλου

Ρόμα (Γκαρσία): Στσέζνι, Τοροσίδης, Μανωλάς, Ντινιέ, Ρίντιγκερ, Ντε Ρόσι, Νάινγκολαν, Πιάνιτς, Σαλάχ (62′ Φαλκέ), Φλορέντζι (90′ Ιτούρμπε), Ζερβίνιο (85′ Τζέκο)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.