“Καθάρισε” σε 9′, έπαιξε για τον κόσμο!

Εντυπωσιακή η Ρεάλ Μαδρίτης, προηγήθηκε 3-0 της Ντινάμο Ζάγκρεμπ στο 9ο λεπτό και τελικά επικράτησε 6-2 σε μία χορταστική βραδιά.

Τι κι αν έπαιζε με τα… τρίτα. Τι κι αν έχει ήδη πάρει την πρόκριση. Η Ρεάλ Μαδρίτης, δεν χαρίστηκε σε κανένα σημείο της αναμέτρησης με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ, με αποτέλεσμα να δώσει παράσταση μπροστά στο κοινό της και να εμφανίσει στο Ευρωπαϊκό στερέωμα μερικά από τα μελλοντικά αστέρια της. Το τελικό 6-2 αποτυπώνει και την εικόνα του αγώνα.

Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο μάλιστα, διέλυσε με το καλησπέρα στην βραδιά τις όποιες αμφιβολίες υπήρχαν για το αξιόμαχο της ενδεκάδας που παρατάχθηκε στο χορτάρι του “Σαντιάγκο Μπερναμπέου”. Κι αυτό γιατί προηγήθηκε μόλις στο 2ο λεπτό με τον Μπενζεμά, πήρε προβάδισμα 2-0 με τον Καγεχόν στο 6ο λεπτό και ουσιαστικά τελείωσε το ματς μόλις στο 9ο λεπτό με τον Ιγκουαΐν να κάνει το 3-0.

Βέβαια το σκορ του ημιχρόνου ήταν το 4-0 με τον Εζίλ να βάζει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ της αναμέτρησης.Ο καταιγισμός της Ρεάλ συνεχίστηκε και στο ξεκίνημα της επανάληψης, όταν ο Καγεχόν στο 49′ έκανε το 5-0 και ο Μπενζεμά στο 66′ έγραψε το 6-0.

Η ομάδα της Μαδρίτης από κει και πέρα, έσβησε τις μηχανές με αποτέλεσμα στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης, η Ντινάμο με τον Μπεκιράι στο 82′ και τον Τόμετσακ στο 90′ απλά να μειώσει στο τελικό 6-2.

Ρεάλ Μαδρίτης: Αντάν, Ράμος, Κοεντράο, Βαράν, Σαχίν, Εζίλ, Τσάμπι Αλόνσο, Καγεχόν, Ντιαρά, Μπενζεμά, Ιγκουαΐν.
Ντινάμο Ζάγκρεμπ: Κέλαβα, Ιμπάνιεθ, Τόνελ, Βίντα, Κουφρέ, Καλέγιο, Κόβατσιτς, Μπαντέλι, Αλισπάχιτς, Μπεκιράι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.