Δεύτερη η Ατλέτικο που έβγαλε…την αγγαρεία

Η Ατλέτικο σε ένα από τα χειρότερα της βράδια στην διοργάνωση δεν κατάφερε να σκοράρει και να πιάσει κορυφή στο όμιλο. Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε ήρθε ισόπαλη (0-0) στο Γιαν Μπρέιντελ με τη Μπριζ που συνεχίζει στο Γιουρόπα Λιγκ.

Η Ατλέτικο σε ένα από τα χειρότερα της βράδια στην διοργάνωση δεν κατάφερε να σκοράρει και να πιάσει κορυφή στο όμιλο. Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε ήρθε ισόπαλη (0-0) στο ”Γιαν Μπρέιντελ” με τη Μπριζ που συνεχίζει στο Γιουρόπα Λιγκ.

Καλύτερη η Ατλέτικο στο πρώτο ημίχρονο δημιούργησε ευκαιρίες αλλά έπεσε πάνω στον εξαιρετικό Χόρβατ που όποτε χρειάστηκε κράτησε το 0 για τους Βέλγους.

Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε είχε πληροφορηθεί πως η Ντόρτμουντ κέρδιζε στο Μονακό και έπρεπε να αντιδράσει στο δεύτερο ημίχρονο για να περάσει πρώτη στον όμιλο.

Λίγες οι φάσεις στην επανάληψη,στο 74ο λεπτό η Μπριζ έχασε μεγάλη ευκαιρία να πετύχει γκολ όμως ο Όμπλακ απέδειξε τον λόγο που συγκαταλέγεται ανάμεσα στους κορυφαίους τερματοφύλακες.Η Ατλέτικο έκανε μόλις μία ευκαιρία σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο με το σουτ του Κόκε.

Η Μπριζ παρέμεινε για πρώτη φορά στην ιστορία της αήττητη σε 4ο διαδοχικό παιχνίδι, ενώ κράτησε μόλις για 2η φορά ανέπαφη την εστία της στα τελευταία 19 παιχνίδια κόντρα σε Ισπανούς.

Η Ατλέτικο μάζεψε 13 βαθμούς και πέρασε δεύτερη στον πρώτο όμιλο με τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα.Η Μπριζ τερμάτισε στην 3η θέση του ομίλου και συνεχίζει στην Ευρώπη και το Europa League.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.