Ολυμπιακός: Δεύτερη πρεμιέρα χωρίς Καμαρά!

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μαντί Καμαρά θα απουσιάσει από την πρεμιέρα του Champions League.

ΗΠΑΕ Ολυμπιακός επιβεβαίωσε όσα κυκλοφορούσαν από χθες το πρωί ως φήμη και έθεσε τον Μαντί Καμαρά νοκ-άουτ από το αποψινό παιχνίδι με τη Μαρσέιγ (22.00, MC Novasports.gr) για την πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Champions League. Ο μέσος από τη Γουινέα είναι ένα από τα σημαντικότερα “όπλα” του Πέδρο Μαρτίνς, ωστόσο ο Πορτογάλος τεχνικός δούλεψε σχήματα χωρίς τον Καμαρά στη χθεσινή προπόνηση, όπως ενημερωθήκατε από το novasports.gr. 

Ο Καμαρά πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που δεν θα λάβει μέρος σε πρεμιέρα φάσης ομίλων Champions League. Την περασμένη σεζόν, ο Καμαρά είχε μείνει στον πάγκο στο παιχνίδι απέναντι στην Τότεναμ στις 18 Σεπτεμβρίου. Τότε ο Μαρτίνς είχε επιλέξει σχήμα 4-2-3-1 με Μπουχαλάκη και Γκιλιέρμε ως αμυντικά χαφ. Ο Καμαρά έψαχνε ακόμα τον βηματισμό του μετά το γεμάτο καλοκαίρι στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής. Αυτή η επιλογή του Πορτογάλου ίσως είναι ενδεικτική του εναλλακτικού σχήματος που έχει στο μυαλό του και για το αποψινό ματς με τη Μαρσέιγ, με Μπουχαλάκη και Εμβιλά στη μεσαία γραμμή, μπροστά από τα στόπερ.

Να σημειώσουμε πως σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια της φάσης των ομίλων του Champions League, αλλά και στα νοκ άουτ ματς του Europa League, ο Καμαρά ήταν βασικός!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.