Νίκη-ελπίδα η Αταλάντα, ισοπαλία στο Σίτι-Σαχτάρ (vid)

Η Αταλάντα νίκησε 2-0 την Ντιναμό Ζ. και μπήκε ξανά στο κόλπο της πρόκρισης, την ώρα που η Σαχτάρ πήρε ισοπαλία 1-1 στην έδρα της Μάντσεστερ Σίτι και παραμένει φαβορί για τη δεύτερη θέση. Εξασφάλισε την πρωτιά η ομάδα του Γκουαρντιόλα.

Μάντσεστερ Σίτι-Σαχτάρ Ντόνετσκ

Η ομάδα του Πέπε Γκουαρντιόλα έπαιξε σε πιο χαλαρούς ρυθμούς και δεν κατάφερε να κερδίσει την Σαχτάρ Ντόνετσκ στο Etihad Stadium μένοντας στο 1-1. Οι υπερφίαλοι Άγγλοι προηγήθηκαν με τον Γκουντογκάν στο 57ο λεπτό και εν συνεχεία επαναπαύτηκαν δίνοντας το δικαίωμα στους παθιασμένους Ουκρανούς να φτάσουν στην ισοφάριση με τον Σόλομον, τη χρυσή  αλλαγή του Λουίς Κάστρο. Κράτησαν έτσι τη δεύτερη θεση στη βαθμολογία για την οποία έχουν τον πρώτο λόγο υποδεχόμενοι την Αταλάντα την τελευταία αγωνιστική.

Μάντσεστερ Σίτι: Μοράες, Οταμέντι, Φερναντίνιο, Κανσέλο, Ανχελίνο, Ρόντρι (75′ Φοντεν), Ντε Μπρόινε (70′ Νταβίντ Σιλβα), Γκουντογκάν, Σίλβα, Στέρλινγκ, Ζεσούς.

Σαχτάρ Ντόνετσκ: Πιάτοφ, Κριφτσόφ, Ματβιγένκο, Ντοντό, Ισμαΐλι, Στεπανένκο, Πάτρικ, Κοβαλένκο (81′ Μπάχια), Τέτε, Κονοπλιάνκα (65′ Σόλομον), Μοράες (90′ Σικάν).

Αταλάντα-Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Η Αταλάντα επικράτησε εύκολα της Ντιναμό Ζέγκρεμπ και ξαναμπήκε δυναμικά στο παιχνίδι της πρόκρισης. Το σκορ για τους Μπεργκαμάσκι άνοιξε με εύστοχο κτύπημα πέναλτι ο Μουριέλ στο 27ο λεπτό, ενώ δύο λεπτά μετά την έναρξη του δεύτερου μέρους ο αρχηγός ο Γκόμεζ με ένα υπέροχο γκολ από το ύψος του πέναλτι έγραψε το 2-0. Έτσι θα τα παίξει όλα για όλα την τελευταία αγωνιστική στην Ουκρανία.

Αταλάντα: Γκολίνι, Κερ, Τολόι, Παλομίνο, Χάτεμπερ (65′ Καστάνιε), Χούσενς, Ντε Ρουν, Φρόιλερ, Πάσαλιτς, Γκόμεζ (90′ Μαλινόφσκι), Μουριέλ (61′ Ίλισιτς).

Ντιναμό Ζάγκρεμπ: Λιβάκοβιτς, Ντιλαβέρ, Τεόφιλ, Πέριτς, Αντέμι, Όλμο (90′ Σίτουμ), Ιβάνουσετς (67′ Γκόγιακ), Λέοβατς, Στογιάνοβιτς (75′ Τζίρα), Πέτκοβιτς, Όρσιτς.

Η  βαθμολογία του τρίτου ομίλου

1. Μάντσεστερ Σίτι: 11
2. Σαχτάρ Ντόνετσκ: 6
3. Ντιναμό Ζάγκερμπ: 5
4. Αταλάντα: 4

Τελευταία αγωνιστική

Σαχτάρ Ντόνετσκ-Αταλάντα
Ντιναμό Ζάγκρεμπ-Μάντσεστερ Σίτι


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.