Τρελό ισόπαλο… 45λεπτο

Η Λεβερκούζεν συνέχισε το αήττητο σερί στην έδρα της -από τον Νοέμβριο του 14-, αλλά μόνο ως επιτυχία δεν μπορεί να θεωρηθεί το 2-2 με την ΤΣΣΚΑ, καθώς προηγήθηκε γρήγορα με 2-0.

Η Λεβερκούζεν συνέχισε το αήττητο σερί στην έδρα της -από τον Νοέμβριο του 14-, αλλά μόνο ως επιτυχία δεν μπορεί να θεωρηθεί το 2-2 με την ΤΣΣΚΑ, καθώς προηγήθηκε γρήγορα με 2-0.  

Καλύτερο ξεκίνημα στο ματς δεν θα μπορούσε να περιμένει ούτε ο πιο αισιόδοξος φίλαθλος της Λεβερκούζεν, καθώς οι Γερμανοί στο πρώτο τέταρτο είχαν πανηγυρίσει δύο φορές. Ο Μεχμέντι στο 9′ σε μία φάση που… μυρίζει χέρι βγήκε σε θέση βολής και δεν αστόχησε κάνοντας ποδαρικό για την ομάδα του στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ. Με τη… φόρα και τον ενθουσιασμό που είχαν αποκτήσει από το 1-0, οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματα τους στο 15′ με τον Τσαλχάνογλου.

Στο 35′ η Λεβερκούζεν έχασε διπλή ευκαιρία για να κάνει το 3-0 με τους δύο σκόρερ της και πλήρωσε την αστοχία της, αφού η ΤΣΣΚΑ μέσα σε δύο λεπτά σκόραρε ισάριθμες φορές και έφερε το ματς στα ίσια. Μετά από ωραίους συνδυασμούς οι Νταγκόεφ (36′) και Ερεμένκο (38′) βρήκαν δίχτυα και έδωσαν ξανά ενδιαφέρον στο παιχνίδι.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν πρόσφερε στον κόσμο τις συγκινήσεις του πρώτου. Ευκαιρίες υπήρχαν, αλλά γκολ δεν επιτεύχθηκε από καμία πλευρά. Ετσι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας από τη Γερμανία αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με δύο γκολ, ενώ η Λεβερκούζεν έδειξε πόσο δυνατή είναι στην έδρα της, χωρίς ωστόσο να συνδυάσει την καλή της εικόνα με νίκη.

Λεβερκούζεν: Λένο, Χέντρικς, Τα, Τοπράκ, Ουεντέλ, Λαρς Μπέντερ
(51΄ Φόλαντ), Καμπλ, Μπραντ, Μεχμέντι, Τσαλχάνογλου (46΄ Αράνγκις),
Ερνάντες (46΄ Πογιανπάλο)
ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Ακινφέεβ, Μάριο Φερνάντες, Βασίλι Μπερεζούτσκι,
Σενικόφ, Βέρνμπλουμ, Τζαγκόεφ, Ιόνοφ (78΄ Μιλάνοφ), Γκολοβίν (90+1΄ Α.
Μπερεζούτσκι), Ερεμένκο, Λασινά Τραορέ (73΄ Στράντμπεργκ)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.