Λαμπάδα στον Γκλικ

Η Λεβερκούζεν έφτασε στην πηγή, αλλά ο Γκλικ τις στέρησε το νερό, καθώς στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων σκόραρε και έσωσε τη Μονακό (1-1) από την εντός έδρας ήττα.

Η Λεβερκούζεν έφτασε στην πηγή, αλλά ο Γκλικ τις στέρησε το νερό, καθώς στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων σκόραρε και έσωσε τη Μονακό (1-1) από την εντός έδρας ήττα. Η ομάδα του Πριγκιπάτου με αυτή την ισοπαλία παρέμεινε στην πρώτη θέση με τέσσερις βαθμούς, ένα περισσότερο από την Τότεναμ και δύο από τη σημερινή της αντίπαλο.

Οι Γερμανοί έφτασαν μία ανάσα από την πρώτη τους νίκη απέναντι στη Μονακό, η οποία μόνο μία φορά σε τέσσερα ματς -χωρίς το σημερινό- στραβοπάτησε με τις “ασπιρίνες”. Αυτό το αήττητο σερί για το σύνολο του Ζαρντίμ, απειλήθηκε από τον Τσιτσαρίτο. Ο Μεξικανός στο 74′ πανηγύρισε το 100ό του τέρμα από όταν μετακόμισε στην Ευρώπη. Ολα έδειχναν πως αυτό το γκολ θα ήταν και το μοναδικό της αναμέτρησης, αλλά δεν υπολόγιζαν στον Γκλικ.

Η πρώτη τελική της Μονακό προς την εστία έγινε και γκολ, με τον Πολωνό αμυντικό να σημαδεύει σωστά με σουτ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. 

ΜΟΝΑΚΟ (Λεονάρντο Ζαρντίμ): Σούμπασιτς, Σιντιμπέ, Γκλικ, Ζέμερσον, Ράτζι, Μπακαγιοκό (77΄ Λοτέν), Φαμπίνιο, Ζοάο Μοουτίνιο, Μπερνάρντο Σίλβα (81΄ Μποσκίλια), Λεμάρ, Ζερμέν (73΄ Καρίγιο).
ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ (Ρότζερ Σμιντ): Λένο, Χένρικς, Τα, Τοπράκ, Μπέντερ, Αράνγκις, Καμπλ, Φόλαντ (73΄ Μεχμέντι), Μπραντ (63΄ Κίσλινγκ), Τσαλχάνογλου, Χαβιέρ Ερνάντες (90΄ Μπαουμγκάρτλινγκερ).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.