Ενρίκε: «Είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για εμένα»

Ο Λουίς Ενρίκε μίλησε εν όψει του αγώνα με την Μπαρτσελόνα, τονίζοντας ότι θα είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για αυτόν.

Η Παρί Σεν Ζερμέν ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα για τα προημιτελικά του UEFA Champions League (10/4, 22:00, MC στο novasports.gr). Ο Λουίς Ενρίκε μίλησε στη συνέντευξη Τύπου εν όψει της αναμέτρησης με τους «μπλαουγκράνα», λέγοντας τα καλύτερα λόγια για την Μπαρτσελόνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν ξέρω τον προπονητή Τσάβι, μόνο τον παίκτη, τον ξέρω ως έναν ακόμη οπαδό. Γνωρίζω πολύ καλά τον σύλλογο, αλλά δεν ξέρω αν είναι ένα πλεονέκτημα ή ένα μειονέκτημα. Είναι ένα παιχνίδι ιδιαίτερο για μένα», είπε αρχικά για να προσθέσει:

«Είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι για μένα, αντιμετώπισα επίσης τη Μπάρτσα με τη Σπόρτινγκ και έβαλα γκολ. Στο τέλος της μέρας, είσαι επαγγελματίας. Είναι προφανές ότι έχω μια πλήρη σχέση αγάπης με την Μπάρτσα, αλλά είμαι πεπεισμένος ότι μπορώ δώσω στην Παρί Σεν Ζερμέν τίτλους. Δεν πρόκειται να σας πω το αδύνατο σημείο, είναι σε καλό σερί, με εμπειρία. Είναι ένα περίπλοκο ματς και υπάρχει επίσης μια αντιπαλότητα που ελπίζω να είναι υγιής και να αποδειχθεί ότι είναι μια υπέροχη παράσταση. Ας δούμε δύο καλά ποδοσφαιρικά παιχνίδια».

Τέλος, ο Ισπανός προπονητής μίλησε για το αν θεωρεί την ομάδα του φαβορί:

 «Ακόμα κι αν δεν το δεχτώ, θα υπάρξουν άνθρωποι που θα το σκεφτούν. Δεν με νοιάζει. Όταν η μπάλα αρχίζει να κυλάει είναι το σημαντικό. Όποιος είναι πιο επιθετικός και αποτελεσματικός θα έχει περισσότερες πιθανότητες. Ας με βάλουν στο ρόλο του φαβορί…»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.