Μπάγερν Μονάχου: Κόντρα… στις παραδόσεις και τα σερί (video)

Η Μπάγερν Μονάχου έσπασε ένα μεγάλο αρνητικό της σερί, με την νίκη-πρόκριση (3-0) κόντρα στη Λάτσιο.

Οι Βαυαροί ήταν σοβαροί και αποτελεσματικοί επιθετικά, έκαναν μία από τις πιο μεστές εμφανίσεις τους στη σεζόν και πήραν μια, εν τέλει, πρόκριση δίχως… άγχος κόντρα στη Λάτσιο, η οποία έμεινε στην πολύ καλή της εμφάνιση και το 1-0 του «Ολίμπικο». 

Η ομάδα του Τόμας Τούχελ «κλείδωσε» το πολυπόθητο εισιτήριο για τη φάση των «8» της κορυφαίας διασλλογικής διοργάνωσης κόντρα… στις παραδόσεις και έσπασε ένα μεγάλο αρνητικό σερί του συλλόγου τα τελευταία χρόνια. 

Η Μπάγερν Μονάχου προκρίθηκε σε νοκ-άουτ του UEFA Champions League έχοντας χάσει το πρώτο παιχνίδι για πρώτη φορά, ύστερα από επτά σερί αποκλεισμούς από τον Μάρτιο του 2012 και την αναμέτρησή της με τη Βασιλεία. Το σύνολο, τότε, του Γιουπ Χάινκες είχε χάσει στο πρώτο ματς 1-0 και στο δεύτερο είχε… διαλύσει τους Ελβετούς με 7-0, παίρνοντας μια εμφατική πρόκριση. 

Επιπλέον, αυτός ήταν μόλις ο δεύτερος νοκ-άουτ αποκλεισμός της Λάτσιο έχοντας κερδίσει στο πρώτο παιχνίδι, στην ιστορία της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ο πρώτος είχε έρθει τον Απρίλιο του 2018, όπου είχε αποκλειστεί από τη Σάλτσμπουργκ με συνολικό σκορ 6-5, στο πλαίσιο της φάσης των «8» του UEFA Europa League. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.