Νάπολι – Μπαρτσελόνα 1-1: Ουσία είχε η Νάπολι (highlights)

Με μόλις έξι τελικές προσπάθειες η Νάπολι κατάφερε να πάρει ισοπαλία από την Μπαρτσελόνα με 1-1. Σκόραραν τα δύο μεγάλα "όπλα" Όσιμεν και Λεβαντόβσκι.

Ακίνδυνη Νάπολι, έτοιμος ο Μερέτ όποτε χρειάστηκε

Η Μπαρτσελόνα μπήκε με διάθεση να απειλήσει και να πάρει την μπάλα στα πόδια της, να ελέγξει το ματς. Τα κατάφερε για είκοσι πέντε λεπτά.

Αρχικά ένα σουτ του Γιαμάλ (4′) ο οποίος έγινε ο νεότερος παίκτης στην ιστορία που παίζει βασικός σε νοκ-άουτ αγώνα της διοργάνωσης (16 χρόνων και 223 ημερών) έφυγε άουτ.

Στο 22ο λεπτό ο Λεβαντόβσκι έβαλε δύσκολα στον Μερέτ αλλά ο τερματοφύλακας της Νάπολι απέκρουσε ενώ στο ίδιο λεπτό και πάλι ο τερματοφύλακας των παρτενοπέι, με εκπληκτική επέμβαση έστειλε την μπάλα κόρνερ σε σουτ του Γκιουντογκάν.

Από εκεί και πέρα η Ναπολι ισορρόπησε και καμία ομάδα δεν απείλησε άλλωστε οι γηπεδούχοι τελείωσαν το ημίχρονο με… μηδέν τελικές προσπάθειες. Δικαιολογημένο το 0-0 ως το ημίχρονο.

Και Λεβαντόβσκι και Όσιμεν και 1-1

Στην πρώτη καλή στιγμή του δευτέρου ημιχρόνου ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι νίκησε τον Μερέτ με συρτό σουτ μέσα στην περιοχή (61′) και σκόραρε για πρώτη φορά μετά από τέσσερα ματς στην διοργάνωση για να δώσει προβάδισμα στους μπλαουγκράνα.

Στο 66ο λεπτό ένα σουτ του Πέδρι προβλημάτισε αρκετά τον Μερέτ. Η μπάλα του έφυγε από τα χέρια αλλά κατέληξε κόρνερ.

Η Νάπολι χρειάστηκε μόνο δύο τελικές για να σκοράρει και τα κατάφερε με τον Όσιμεν φυσικά, στο 76ο λεπτό της αναμέτρησης καθώς νίκησε κατά κράτος τον Ίνιγκο Μαρτίνεθ και ισοφάρισε.

Οι γηπεδούχοι πήραν θάρρος. Μια κεφαλιά του Ανγκισά έφυγε άουτ (87′) αλλά την μεγάλη ευκαιρία την βρήκε η Μπαρτσελόνα αλλά το σουτ του Γκιουντογκάν έφυγε άουτ στις καθυστερήσεις.

Όλα ανοιχτά για το δεύτερο παιχνίδι.

Νάπολι: Μερέτ – Ντι Λορέντσο, Ραχμάνι, Ζεζούς, Ολιβέρα – Λομπότκα, Ανγκισά, Καγιούστε (68′ Τραορέ) – Πολιτάνο (76′ Ρασπαντόρι), Κβαρατσκέλια (68′ Λίντστρεμ), Όσιμεν (76′ Σιμεόνε)

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν – Κουντέ, Αραούχο, Μαρτίνεθ, Κανσέλο – Κρίστενσεν (86′ Ρομέου), Ντε Γιόνγκ, Γκιουντογκάν – Γιαμάλ (80′ Ραφίνια), Πέδρι (86′ Φέλιξ), Λεβαντόβσκι


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.