Τσάμπιονς Λιγκ: Επιστρέφει το «σεντόνι»!

Με δύο ματς σε Κοπεγχάγη και Λειψία, ξεκινούν απόψε τα νοκ - άουτ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στα πρώτα παιχνίδια για τη φάση των «16», η Κοπεγχάγη υποδέχεται τη Μάντσεστερ Σίτι και η Λειψία τη Ρεάλ Μαδρίτης, με αμφότερα τα ματς να ξεκινούν στις 22:00.

Η Κοπεγχάγη, έκανε την έκπληξη στους ομίλους, αποκλείοντας τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά θα έχει δύσκολο έργο απέναντι στους «γαλάζιους», που υπερασπίζονται τον θρόνο τους και προέρχονται από δέκα σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις.

Οι δύο ομάδες, συγκρούονται στη διοργάνωση για δεύτερη σερί χρονιά, καθώς είχαν παίξει και πέρσι στους ομίλους, με το ματς της Δανίας να λήγει 0-0 και τη Σίτι να κερδίζει εύκολα 5-0 στην έδρα της.

Οι γηπεδούχοι έχουν αρκετά προβλήματα, καθώς ο Γιάκομπ Νέεστρουπ, δεν έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο μέσο Λεράγκερ και τους τραυματίες Κοτσολάβα, Μπόιλεσεν (αμυντικοί), ενώ είναι αμφίβολος ο μπακ Μέλινγκ. Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετωπίζει η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Στη Λειψία, η ομώνυμη ομάδα υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης, σε ένα ζευγάρι που επίσης συγκρούεται για δεύτερη σερί χρονιά. Οι Γερμανοί, είχαν κερδίσει 3-2 τη «βασίλισσα» στη φάση ομίλων το 2022/23, ενώ η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι είχε επικρατήσει 2-0 στην έδρα της.

Η Λειψία, προέρχεται από ισοπαλία 2-2 στην έδρα της Άουγκσμπουργκ και είναι πέμπτη στην Bundesliga, η Ρεάλ από νίκη στη μάχη κορυφής της La Liga με τη Τζιρόνα (4-0) και έχει μία ήττα σε 27 ματς σε όλες τις διοργανώσεις.

Για τους γηπεδούχους, λείπει μόνο ο μπακ Χαϊνταρά, η Ρεάλ έχει το μεγάλο πρόβλημα με την απουσία του κορυφαίου της φέτος, Μπέλινγχαμ, ενώ λείπουν επίσης οι Κουρτουά, Μιλιτάο, Άλαμπα, με τους Ρούντιγκερ και Νάτσο να είναι αμφίβολοι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.