Μακάμπι Χάιφα-Γιανγκ Μπόις 0-0: Ραντεβού στην Ελβετία (highlights)

Σε ένα ισορροπημένο και μέτριο παιχνίδι οι δύο ομάδες «κόλλησαν» στο μηδέν και η πρόκριση στους ομίλους του Champions League θα κριθεί στη Βέρνη σε 6 βράδια.

Από τη μία πλευρά η Μακάμπι Χάιφα που επιζητούσε τη δεύτερη διαδοχική συμμετοχή της –και τέταρτη συνολικά- στους ομίλους του Champions League. Κι από την άλλη η Γιανγκ Μπόις που θέλει να επιστρέψει σε αυτούς ύστερα από μία σεζόν.

Τελικά καμία από τις δύο δεν κατάφερε να επιβάλει τον ρυθμό της σε μια άνοστη αναμέτρηση που θα ξεχαστεί αρκετά γρήγορα, καθώς δεν υπήρχαν πολλές καθαρές ευκαιρίες, ενώ οι επιθετικές γραμμές των δύο ομάδων δεν βρέθηκαν σε καλή βραδιά.

Η πρόκριση στους ομίλους θα κριθεί στη ρεβάνς της Βέρνης την προσεχή Τρίτη (29/8) κι από ότι φάνηκε απόψε, ουδείς έχει προβάδισμα.

Μακάμπι Χάιφα: Νιτζάν, Σούντγκρεν, Σεκ, Γκόλντμπεργκ, Κορνού, Μουχάμεντ, Χαζίζα (79’ Ντέιβιντ), Τσέρι (88’ Ρεφαέλοφ), Ζαμπέρ, Σαμπά (72’ Χαλαϊλί), Πιερό

Προπονητής: Μασάι Ντέγκο

Γιανγκ Μπόις: Ρατσόπι, Γιάνκο, Καμαρά, Μπενίτο, Πέρσον, Λάουπερ (69’ Τσάιβα), Ούγκρινιτς, Ρίντερ, Ιμέρι (61’ Μοντέιρο), Ίτεν (69’ Ενσάμε), Ελία (88’ Γκανβούλα)

Προπονητής: Ραφαέλ Βίκι


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.